Klub Barutana Beograd

SPRING BUZZ: Velika rokenrol žurka u Božidarcu!

Datum objave:10.04.2015

Pročitano:5244 puta

Datum održavanja: 16.04.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

U četvrtak, 16. aprila, sa početkom u 20h, Converse će u Božidarcu predstaviti SPRING BUZZ - najbolje od domaće muzičke scene! Veliku Spring Buzz rokenrol žurku obeležiće koncerti tri trenutno najaktuelnija benda, sastava Kanda Kodža i Nebojša, grupe Ti i Sinestezije, i to - BESPLATNO!
 

SPRING BUZZ: Velika rokenrol žurka u Božidarcu! | Kanda Kodža i Nebojša | Grupa Ti | Sinestezija | Beograd | 2015


Beogradska petorka Kanda kodža i Nebojša je u prethodnih 10 godina održala više od 600 koncerata širom regiona. Svom bogatom koncertnom opusu pridodaće još jedan nastup - upravo ovaj koji nas očekuje 16. aprila na Vračar Rocks festivalu, u Centru za kulturu ,,Božidarac"! Neuporediva i tanana lirika Olivera Nektarijevića nezaustavljivo se uvlači pod kožu, ne ostavljajući prostora za ravnodušnost. Na Spring Buzz-u KKN će akcenat staviti na aktuelni album ​,,​Volja za noć​"​ objavljen krajem prošle godine, koji je kritika opisala kao višeslojnu ploču koja svakim novim slušanjem pruža nešto novo. KKN na svakom nastupu svira ,,koncert svog života" - baš takav, najbolji od najboljih, očekuje nas i na Spring Buzz spektaklu!

 

Kanda Kodža i Nebojša | Photo by Aleksandar Zec | SPRING BUZZ: Velika rokenrol žurka u Božidarcu!


Grupa Ti je već uveliko osvojila srca ljubitelja domaćeg zvuka, spremnih na upoznavanje novih dimenzija u koje nas uvode Ilija i Trajče, Makedonci koji su svoj kreativni potencijal udružili slučajnim susretom u zgradi Bigza. Albumom ,,Vidimo se!" objavljenim prvog prolećnog dana 2014. godine, grupa Ti je pomerila granice domaćeg alternativnog zvuka, što je domaća publika i te kako podržala. O tome svedoči i koncert koji su zajedno sa grupom Repetitor održali sredinom decembra upravo u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, a za koji se tražila karta više. Spring Buzz 16. aprila biće sjajna prilika za sve one koji prošli put nisu uspeli da dođu do svoje ulaznice da uživaju u koncertu jednog od najperspektivnijih bendova sa domaće scene! Beograđani koji željno iščekuju novi album grupe Ti upravo će u Božidarcu biti u prilici da se upoznaju sa novim pesmama koje će Ilija i Trajče objaviti na novom albumu čiji se izlazak očekuje krajem aprila.

 

Grupa Ti | SPRING BUZZ: Velika rokenrol žurka u Božidarcu!

 

Sinestezija je bend koji je u februaru 2012. godine svojim nastupom svečano otvorio Vračar Rocks festival, i uvek su dragi gosti Centra za kulturu ,,Božidarac". Na Spring Buzz koncertu public će predstaviti nove pesme sa albuma ,,Snovi o slobodi" koji će uskoro biti objavljen, a koji je najavljen singlom ,,Idemo dalje", a izvešće i sada već svima dobro poznate hitove sa albuma ,,Šminkanje stvarnosti", objavljenog pre tri godine.

 

Sinestezija | SPRING BUZZ: Velika rokenrol žurka u Božidarcu!

Preuzmite svoje besplatne ulaznice za Spring Buzz rokenrol žurku na vreme - 13, 14. i 15. aprila, u periodu od 12:00 - 17:00, u Buzz shopovima u Shopping centru UŠĆE, Delta City-ju i u Knez Mihajlovoj br. 21! Jedna osoba može podići najviše dve ulaznice. I da - broj ulaznica je ograničen!

Koncert počinje u 20h!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :