Barutana klub Beograd

Spremite se za žurku leta: Belgrade Techno Festival objavio ceo lineup!

Datum objave:22.08.2017

Pročitano:3227 puta

Lokacija: Barutana

Bliži se drugi po redu Beogradski Techno Festival koji će se održati u kultnoj Barutani 01. i 02. septembra. Na veliku radost svih ljubitelja tehno zvuka u najurbanijem kutku Kalemegdana tokom dve večeri za miks pultom smenjivaće se vodeća imena beogradske tehno scene od njenog nastanka pa do danas.

 

Belgrade Techno Festival Barutana

Ceo lineup konačno je poznat, a BTF spremio je mnoga lepa iznenađenja među kojima i najavljivanje nasutupa čuvene Tehnika 8x8 koja se posle deset godina ponovo okuplja specijalno za ovu priliku! Naravno tu su i neizostavna imena ovakvog događaja, legendarni stari znalci i nosioci scene Boža Podunavac, Vlada Janjić, kao i ništa manje važan pionir starije generacije Goran Zmix Kovačević, ali i mladje medju kojima je Kobaya. Da će ovo biti nesumljivo najluđi provod leta govori i ostatak linupa koji je sačinjen od svih najaktuelnijih i neizostavnih imena domće tehno scene: Filip Xavi, Luka Concrete, Bojan Vukmirović, Mudrost, Mihajlo, Speedy, Kaen, John Belk i Kid Kimi!

VIDEO NAJAVA:
https://www.facebook.com/belgradetechnofestival/videos/326894917736746/

Domaći tehno di džejevi imaju veliku podršku beogradske publike. To su njihovi miljenici koji su uvek traženi i slušani i baš zbog toga nastao je prvi beogradski isključivo tehno festival sa posebnom misijom. Promovisanje domaće tehno scene kao i isticanje kvaliteta i postojanosti domaćih producenata i izvodjača koji često budu u senci velikih stranih imena koja nas dosta često posećuju. Da je ova potreba prepoznata dokazuje i neverovatna posećenost prvog po redu festivala kada je prošlog septembra kroz Barutanu promarširalo 3200 posetilaca. Kako je ovo potvrtda misije, autentičnosti i cilja festivala organizatori žele da nastave sa slanjem iste poruke - #podrzidomace!

Od čuvene Industrije, Monda, Kuće, Andergraunda, Bejsmenta pa do Barutane, Beograd oduvek je negovao tehno kulturu i njene “hramove” u kojima se uvek kvalitetno rejvovalo uvek do jutra. Novu priliku da uživaju u svom omiljenom žanru imaće svi tehno zaljubljenici 01. i 02. septembra u beogradskoj Barutani na drugom isključivo techno festivalu u Beogradu. Biće to definitivno događaj za pamćenje kako ga naša prestonica u potpunosti zaslužuje, a uz to i na mestu koje je jedno medju lokacijama na kojoj je rodjen i stasao današnjem uspehu!

 

Belgrade Techno Festival Barutana

Uskoro informacije o prodaji karata a a do tada pratite Barutana Facebook stranicu i BTF event za najsvežije informacije u vezi sa ovim događajem na koji je Beograd dugo čekao.

#podrzidomace!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :