Spremite se za urbanu eksploziju u Brestovačkoj banji: Počinje LOST AND FOUND Festival

Datum objave:17.07.2017

Pročitano:3536 puta

Datum održavanja: 21.07.2017 - 23.07.2017

By:Dalibor Nikolić

Lokacija: Brestovička banja, Bor

Lost & Found festival, jedinstvena kulturna manifestacija sa autentičnim muzičkim programom koji promoviše umetnost i urbanu kulturu, održaće se drugu godinu zaredom na jedinstvenom prostoru – napuštenim bazenima u Brestovačkoj banji kod Bora, od 21. do 23. jula, a evo kako će program biti organizovan:

SUB LEVEL STAGE (MAIN STAGE)
ZION STAGE (REGGAE STAGE, CHILL STAGE)
DVE GRAFFITI ZONE
ART ZONA (IZLOŽBE, MARKET ŠTANDOVI)
HOLY FIRE ZONA
CHILL OUT ZONA
AFTER PARTY (BORSKO JEZERO)

 

Lost & Found festival 2017

Ovogodišnji festival nosiće podnaslov “The Way Back“ (povratak), sa porukom povratka fundamentalnim stvarima – prirodi. Ekipa upornih entuzijasta iz Bora okupljena u organizaciji Wave, uspeli su, tako, da po drugi put organizuju vrlo složenu urbanu manifestaciju, jedinu takve vrste u opštini Bor gde je i ovo leto ispunjeno skromnim i nekreativanim letnjim kulturnim programom. Da li je ovo zbog tanke kase opštinskog budžeta ili ne, svejedno, mladi iz Wave organizacije pokazali su da se u Boru može organizovati i komercijalni program za mlade koji će grad staviti na mapu urbane Srbije.

Festival će ugostiti brojne muzičare i umetnike iz zemlje i regiona, pa će posetioci imati priliku da uživaju u autentičnom muzičkom programu i mural/grafiti kulturi koja je sastavni deo ove manifestacije. Kao i na prvom izdanju, posetioci mogu da očekuju sve mere bezbednosti i standarde festivala, kao što su prodaja hrane i pića, dežurna hitna pomoć, dežurna vatrogasna jedinica, toaleti, tehnička voda itd.

- Ulažemo napore da čitavu priču podignemo na viši nivo, tako da će glavni događaj u Brestovačkoj banji ove godine trajati dva dana, a za treći dan smo pripremili i specijalan after party “Kad je bal nek je minimal” na plaži kod hotela “Jezero”. Pored toga, festival dobija i novi “Zion” stejdž na kome će publika imati prilike da uživa u reggae/dub zvucima i premijerno sluša specijalnog gosta sa Jamajke -  najavljuje organizator.

Evo kako je bilo prošle godine

 


VODIMO TE NA LOST & FOUND! Prvih petoro koji nam pošalju ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice. Ne zaboravite da u subject mejla navedete koja manifestacija je u pitanju. 


Karte za oba dana možete kupiti po ceni od 1.000 dinara, pojedinačnu kartu za 600 dinara, dok će na dan festivala koštati 100 dinara više.  Ponuda 5+1 važi do 20.jula a ulaz za decu sa roditeljima se ne naplaćuje. Prodajna mesta u Boru - Romansa, Casper i Panta Rei. Karte možete rezervisati putem telefona 069/763243.

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :