Spremite se za čak 3 žurke u klubu DOT ove nedelje!

Datum objave:04.11.2015

Pročitano:4639 puta

Datum održavanja: 05.11.2015 - 07.11.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Ako ste u potrazi za kvalitetnom klupskom zabavom u centru grada, onda je “Dot” na adresi Francuska 6 pravo mesto za vas. Ove nedelje na programu kluba su čak 3 odlične žurke, kako za fanove deep i tech house-a, tako i za one koji vole d’n’b i progressive ritmove.


Četvrtak, 5. novembar, u Dot donosi putovanje kroz svet najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u okviru “Underground Technology” žurke. Zagrevanje počinje uz lagani deep i tech house, a jutro se dočekuje uz najtvrđe zvuke. Za muzički izbor biće zaduženi Dimke i BaneK, a party počinje u 22h.

 

Spremite se za čak 3 žurke u klubu DOT ove nedelje! | Codex

 

Petak, 6. novembar, rezervisan je za još jedan “D’n’B All Star” parti. Ekipa koja voli dram već odlično zna da iza ovog naziva stoje najbolji domaći d’n’b didžejevi, a ovog petka na lajnapu su Codex, Splash Heads, Dzonidza i Kneejah. Žurka počinje u 23h i traje do jutra.

 

Spremite se za čak 3 žurke u klubu DOT ove nedelje! | Filip Fisher


Ove subote, 7. novembra, posetioci kluba Dot imaće priliku da zavire u “crnu kutiju” u okviru “The Black Box” žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: Filip Fisher, Zacharius, Erick Kassel, Teo Trunk i Mr Chips. Žurka počinje u 23h, a ulaz je slobodan.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :