Spotom za pesmu ,,Pusti ljubav" NIČIM IZAZVAN zaokružuju album ,,Aurora" i najavljuju promotivnu turneju

Datum objave:29.01.2019

Pročitano:1049 puta

Lokacija: Beograd

Odlučili su se za nešto drugačiji način objave albuma: izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl.


Sada je ,,Aurora" kompletna i sija punim sjajem - novim spotom za pesmu ,,Pusti ljubav" Ničim izazvan su zaokružili treći studijski album!

 

 ,,Jako smo ponosni na odrađeni posao i sigurni smo da je ovo naš najzreliji album! Ponosni smo i na to što smo stilski ostali verni onome što smo bili i kada smo započeli ovu divnu avanturu pre gotovo sedam godina", iskren je Bojan Gluvajić, vokal i gitarista benda i dodaje da sa izlaskom novog spota kreće i promotivna koncertna turneja.

,,Turneja počinje u Beogradu 9. februara, u SubBeernom centru, a nastavlja se u Novom Sadu 14. februara. U Beogradu ćemo se sresti sa publikom u okviru naše tradicionalne manifestacije DOUBLE DATE. Trudimo se da uvek imamo i atraktivnog ,,saučesnika", a to će ove godine biti zagrebački pop sastav Detour. Mislimo da će biti oduševljeni provodom svi oni koji vole našu muziku i koji su nestrpljivi da čuju kako zvuče nove pesme uživo! Pozivamo ih da nam se pridruže u proslavi našeg malog jubileja - petog Double Date-a!"

Treći studijski album grupe Ničim izazvan, ,,Aurora", rođen je u Srbiji, oblikovan je u Bosni i Hercegovini, a finalni glanc dobio je u Nemačkoj:

,,Album je gotovo u potpunosti sniman u studiju ,,MC Pavaroti" u Mostaru pod dirigentskom palicom našeg stalnog producenta Đanija Pervana. Završna produkcija rađena je u Nemačkoj", objašnjava Bojan kako je vijugao ,,Aurorin" put.

Ničim izazvan - Pusti ljubav
Prve dve ,,Aurorine" koncertne stanice su poznate:

9. februar, Beograd, SubBeerni Centar:
Ničim izazvan + Detour

14. februar, Novi Sad, Mađarski kulturni centar ,,Petefi Šandor":
Ničim izazvan + VIS Limunada

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :