Spotify Masterclass u organizaciji RUNDE

Datum objave:23.07.2020

Pročitano:600 puta

Nije prošlo ni nedelju dana od dolaska Spotifyja na regionalno tržište, a Regionalno udruženje nezavisnih diskografa RUNDA i Spotify organizuju radionicu putem koje će se ovaj najpoznatiji streaming servis približiti profesionalcima iz industrije. Spotify Masterclass for RUNDA je naziv radionice koja će se za izdavače, menadžere, autore i izvođače održati u ponedjeljak 27. jula u 15h, a vodiće je Jennifer Masset, Global Head of Independent Label Support Spotifyja.

 


''Pozivamo sve naše članove, da se pridruže radionici, a uz veliki broj članova RUNDE iz Srbije, Slovenije i Hrvatske posebno pozivamo kolege izdavače sa drugih teritorija regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije iCrne Gore, da iskoriste ovu priliku i učestvuju na radionici, i da se uključe i učlane u RUNDU, kako bi zajedno sa nama nastavili rad na uspostavljanju što kvalitetnijeg i što jačeg regionalnog muzičkog tržišta'' navodi Dario Draštata, predsednik RUNDE.

Radonica je ISKLJUČIVO za članove RUNDE, kao i izdavače, menadžere, autore i izvođače iz regiona, a prijave se ISKLJUČIVO preko linka.

Spotify zadržava diskrecijsko pravo da izabere učesnike radionice u skladu sa svojom poslovnom politikom i kapacitetima radionice.

RUNDA website 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :