Spektakularnim revijama otvoren 46. Perwoll Fashion Week

Datum objave:26.10.2019

Pročitano:1886 puta

Lokacija: Beograd

Revijom Dragane Ognjenović u Belexpocentru svečano je otvoren 46. po redu Perwoll Fashion Week. Rame uz rame sa Draganom, prve večeri svoje kreacije predstavio je i Boško Jakovljević koji iz sezone u sezonu vešto pomera granice muške mode u Srbiji. Uz podršku Perwolla, manifestacija nam do 31. oktobra donosi dinamičan raspored revija, stručnih panela, kao i veoma bogat art program.

 


Kolekcija Dragane Ognjenović odiše gracioznošću i ženstvenošću, a precizan modni izraz i njenu stalnu ljubav prema svedenom, ove sezone dopunjuju volumen i slojevito umotavanje na silueti naglašenog struka. Kaputi sa velikim džepovima i produžene jakne oslobođeni detalja, kao da su zarobili vazduh jesenjeg vetra, nošenog preko bluza i košulja - dominatni su u ovoj kolekciji.

Iskonski ljubitelji mode znaju da su kolekcije brenda Martini Vesto by Boško uvek prepoznatljive i inovativne, pa tako su i u jesenjoj kolekciji svi odevni komadi made-to-measure, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala, a svojim edgy dizajnom najviše privlače pažnju modno osvešćene publike. Savršeno ukrojene kreacije odišu individualnošću, a kako se poslednjih godina insistiralo na komercijalnom karakteru, svi modeli imaju upotrebnu vrednost na najvišem nivou.

U narednih sedam dana, očekuju nas premijere autorskih kolekcija brojnih dizajnera, među kojima su afirmisana i dobro prepoznatljiva imena: Aleksandra Lalić, Ana Trošić Trajković, Vesna Kracanović, Daniela Glišić, Tijana Milutinović, Dragana Nikolajevic, Milena Radović, Lilly Tailor, ali i neka nova imena koja traže svoje mesto na našoj modnoj sceni. U pratećem programu Perwoll Fashion Week-a očekuju nas, pored nmnogobrojnih modnih revija, izložbe, performansi, promocije i društveno odgovorne teme.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :