SPEKTAKL HLADNOG PIVA NA KALEMEGDANU

Datum objave:28.05.2018

Pročitano:1697 puta

Datum održavanja: 26.05.2018

Lokacija: Beograd

„Hladno Pivo" je proslavilo svoj 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su gromoglasno pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda.

 

Hladno Pivo

Foto: Ivan Miladinović


Koncert je počeo u 21 čas svirkom benda „(ne)normalni" koji su od početka napravili odličnu atmosferu svirajući svoje autorske pesme – „Maske su pale", „Nekompatibilnosti", „Slika neprilika" i druge. Najveći broj fanova je stigao posle 21 čas, pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli.

U 22 časa na binu su, kao druga najavljena predgrupa, izašli „Savršeni marginalci" i izazvali apsolutno oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend „Hladno Pivo" i da su sami sebi predgrupa.

„Mi smo „Savršeni marginalci" i želimo da čujete kako je „Pivo" zvučalo dok nisu postali komercijala" rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike. „Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u" dodao je Mile i zapevao „Pjevajte nešto ljubavno". „Savršeni marginalci" su otpevali deset pesama sa početka karijere „Piva", a potom su momci ređali najveće hitovi – „Mojoj majici", „Svijet glamura", „Ne volim te",„Šamar", „Samo za taj osjećaj", „Zimmer Frei", „Messi", „Soundtrack za život", „Trening za umiranje" i mnoge druge.

 

Hladno Pivo

Foto: Ivan Miladinović

 

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je pevalo: „Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo".


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :