Barutana klub Beograd

Spartaque i Spektre stižu na drugi Dont Walk Dance rejv!

Datum objave:09.10.2015

Pročitano:4889 puta

Datum održavanja: 20.11.2015

By:Igor Novaković

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Spartaque i Spektre stižu na drugi Dont Walk Dance rejv! | Beograd 2015 | Depo magacin

 

Beograd još bruji o prvom “Dont Walk Dance” rejvu na kojem su gostovali Dot Chandler, Eric Sneo i TKNO, a sad se spremite za još jedan spektakl i to u režiji ukrajinskog tehno maga Spartaque-a i sjajnog Spektre-a koji nam stiže pravo iz Engleske. Domaća podrška za ovu sjajnu žurku koja će biti održana 20. novembra u Magacin Depo-u su TKNO i Andrew Meller.

 


Vitalii Babii poznatiji svima kao Spartaque konačno stiže u Beograd. Svi pravi tehno poznavaoci muzike vrlo dobro znaju koje ovaj Ukrajinac i koliko je cenjen i poštovan u svetu elektronske muzike. Njegova karijera doživljava pravim bum 2007. godine kada je gostovao na ukrajinskom izdanju poznatog festivala "Global Gathering" kada je oduševio ogranizatore svojim energičnim setom koji su ga nakon tog seta postavili za rezident DJ-a festivala. 

 

Spartaque i Spektre stižu na drugi Dont Walk Dance rejv! | Beograd 2015 | Depo magacin

 

Vitalii do sada ima preko trista izdanja na osamdeset lejblova, a samo neka od njih su "Raise Me", "Resolved", "Insomnia", "Fobia", "Interception", takodje je uradio i veliki broj remiksa za mnoge poznate svetske DJ-eve kao što su Mobi, Dandy & Ugo, Umek, Dave Seaman, Spektre i mnogi drugi.


Takodje je osnovao i svoju radio emisiju pod nazivom "Supreme" koja se emituje na preko pedeset radio stanica po celom svetu i do sada je snimio preko dvesta epizoda.

 

Spartaque i Spektre stižu na drugi Dont Walk Dance rejv! | Beograd 2015 | Depo magacin

Zajedno sa Vitalijem u Beograd stiže i tehno dvojac iz Engleske, Richard Wakley & Paul Maddox poznatiji svima kao Spektre. Umek, James Zabiela, Sven Vath, Stephen Bodzin, Laurent Garnier su samo neki od tehno velikana koji su podržali ovaj dvojac. Sam Umek je za njih rekao da je njihov live nastup nešto specijalno i jedinstveno što svaki ljubitelj tehno muzike treba da čuje, jer u sebi nose mnogo pozitivne energije koju vrlo dobro znaju kako da prenesu na klabere. Izdavali su za mnoge poznate lejblove kao što su 1605, Blu Fin, Suruba, Phobiq Recordings, a njihove trake kao što su "Sixteen Sins", "Skuz", "Turbine", "Vektor", "Get together", "Black Ice" su podržane i puštane od strane najboljih svetskih DJ-eva.
Njihov mračni tehno koji puštaju je očarao klabere i ljubitelje elektronske muzike širom sveta i puštali su na skoro svim najboljim festivalima kao što su: I Am Techno, Bonusz, LikeLake Festival, ADE, Time Warp, Sonar i mnogim drugim.


Ceo ovaj tehno spektakl će upotpuniti sjajna domaća podrška koju će predstavljati TKNO i Andrew Meller. DJ Robert Zigrai poznatiji svima kao TKNO koji se još davne 2002. godine zainteresovao za elektronsku muziku i tehno, a na njegovu karijeru i produkciju su imali uticaj legende kao što su Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills, Len Faki. Preko 10. godina je radio na projektima ReWire, Beatandjuice, Volt & Vintage, a 2013. godine odlučuje da udje u tehno vode pod imenom TKNO i samim tim pokaže svoju ljubav prema tehno muzici. Njegova produkcija nije prošla nezapaženo i do sada je dobio podršku DJ-eva kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i mnogih drugi.


Andrew Meller sa 10 godina iskustva iza sebe i 3 projekta (ReWire, Beat and Juice, Depth Perception) daje dobar doprinos u bogaćenju klupske scene Srbije. Njegov “vibe” proteže se poprilicno široko ali je baziran na jakom house i tehno “groove­u”. Iza sebe ima preko 80 izdanja u raznim žanrovima za “labelove” kao sto su Tauten, Neptuun City, Mad Mole, Teddybear, ROMP, PP Music, Urban Zero. Ono što se može očekivati u njegovim setovima je dosta “old school” zvuka provučenog kroz sintove novijeg talasa.

Cena karte i prodajna mesta za ovaj tehno spektakl će biti uskoro poznata, a za sve ostale u informacije u vezi ove sjajne žurke možete dobiti na oficijalnoj facebook stranici "DONT WALK DANCE”.

 

www.onlyclubbing.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :