Španska tek-haus zvezda: Denis Kruz opet u Beogradu!

Datum objave:28.06.2018

Pročitano:1532 puta

Datum održavanja: 29.06.2018

Lokacija: Beograd

Španska zvezda Denis Kruz, jedan od stubova svetske tek-haus scene, obradovaće beogradske klabere novim gostovanjem u prestonici Srbije!

Ime Denisa Kruza (Dennis Cruz) poslednjih godina postalo je poznato na svim delovima zemljine kugle, što nije ni čudno pošto je u nekoliko kategorija u TOP 3 na prestižnim Beatport i Resident Advisor listama. Osim toga što je publiku pogodio tačno u metu sa svojim trakama i setovima, uspeo je da isto uradi i sa prekaljenim asovima elektronske muzike! Marco Carola, Jamie Jones, Roger Sanchez, Stefano Noferini, Joseph Capriati, Timo Maas i Nicole Moudaber samo su neki od "prve ekipe" DJ priče koji su miksovali muziku ovog vatrenog Španca.

 

Dennis Cruz

Cruz važi za jednog od onih koji diktiraju trendove u muzici poslednjih godina. Dobar dokaz je i to što ima mnogo prvih mesta na slavnom Beatportu i dugo vremena se šepurio sa čelne pozicije Tek-haus Charta. Oblikovanju njegovog dinamičnog izraza dosta je pomoglo i to što je studirao Obradu zvuka, ali i što je kao jako mlad producirao albume hip-hop i rokenrol artista.

Dennis Cruz je već nekoliko puta bio u Srbiji, a opet dolazi u Beograd u petak, 29. juna, kada će nastupiti na splavu "Lasta".

 

Njegov gig samo je najava paklenih gostovanja koja nas očekuju ove sezone, a već naredne sedmice stiže Lauren Lane (1. jul), dok potom dolaze Detlef (8. jul), kao i Camelphat (9. septembar ). Ulaz je, kao poklon svim ljubiteljima kvalitetnog elektronskog zvuka – SLOBODAN!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :