Southern Soul festival Montenegro 2015: Kompletan program i satnica festivala!

Datum objave:25.06.2015

Pročitano:4172 puta

Datum održavanja: 25.06.2015 - 28.06.2015

By:Barbara Garčević

Lokacija: Velika ulcinjska plaža, Crna Gora

Velika ulcinjska plaža, Copacabana i Dolcinium Kite Club, biće naredna četiri dana mesto na kome će aktuelna imena iz orbite soul, jazz, funk, hip hop, disco i house muzike zabavljati sve posetioce Southern Soul festivala.

Southern Soul spada u takozvane boutique festivale koji se odlikuju intimnom atmosferom, pa će zahtevni putnici i ljubitelji muzike otkriti pravi letnji raj. Tri stejdža na prostoru Dolcinium Kite kluba na plaži Copacabana, sa odličnim programom, predstavljaju najpovoljniji i najudobniji festival ovog leta.

 

Southern Soul festival Montenegro 2015: Kompletan program i satnica festivala!

* Klikni da uvećaš program


Fokus je svakako na četvorodnevnom programu, koji traje od podneva do zore, a gostima je na raposlaganju predivna plaža dugačka 13 km. Ovo je festival koji svojim posetiocima nudi sve na jednom mestu, bez stresa da će propustiti žurke na brodu ili neki obavezan after party. Southern Soul je zapravo ultimativni after party. Gost prošlogodišnjeg izdanja Southern Soul festivala najbolje je opisao festival: “Dva stejdža na plaži uz treći, u vidu plažnog bara, čini ovo iskustvo za nijansu posebnijim, a samo po neki oskudno odeveni ljudi i atletski građeni surferi mogu da vam na tren skrenu pažnju s muzike’’.

Vidimo se na plaži!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :