Barutana klub Beograd

SOULFLY: Poznati brazilsko-američki sastav ovog ponedeljka u BARUTANI!

Datum objave:02.07.2015

Pročitano:5180 puta

Datum održavanja: 06.07.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: Klub Barutana, Beograd

Sa Kalemegdanske tvrđave ovog ponedeljka, 6. jula, dolaziće zvukovi najžešćih gitarskih rifova i jednog od najboljih muških groove-metal vokala. Razlog tome biće gostovanje poznatog crossover sastava Soulfly u Barutani, a uz njih će kao domaća podrška nastupiti bend Soulcage iz Gornjeg Milanovca.

 

SOULFLY: Poznati brazilsko-američki sastav u BARUTANI! | Beograd 2015


Za one koji ne znaju - posle uspešne karijere u Sepulturi, Maks Kavalera napustio je grupu i osnovao solo projekat Soulfly, sa kojim je više puta gostovao kod nas. Kavalera je na nekoliko pesama sarađivao sa grupom Eyesburn, kao i drugim srpskim muzičarima. Ovog ponedeljka Maks je sa svojim bendom ponovo u Beogradu, a ambijent najlepše letnje muzičke pozornice u Barutani daće ovom koncertu monumentalni pečat. Ulaznice su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 1.100 dinara.


Vikend koji prethodi nastupu sastava Soulfly donosi takođe zanimljiva imena – u petak 3. jula nastupa belgijski bend Triggerfinger, a dan kasnije za DJ pultom Barutane biće “tehno baron” Dave Clarke! Ulaznice za oba događaja nalaze se u pretprodaji u okviru Eventim i Gigstix prodajne mreže – cena jedne karte za Triggerfinger iznosi 1.200 dinara, a ulaznica za nastup Dejv Klarka košta 900 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :