SOUL SOCIETY Stari Bitef: Otvaranje kultnog dzez kluba

Datum objave:05.10.2017

Pročitano:2875 puta

Datum održavanja: 07.10.2017

Lokacija: SOUL Society

Repertoar za ljubitelje pravog old school zvuka

Nakon letnjeg sna, klub SOUL Society u subotu 7. oktobra budi Beograd uz energičan ritam prave old school muzike. Ove sezone, pravi klupski specijalitet očekuje ljubitelje kvalitetnog zvuka - bluza, fanka, soula i džeza kao i nastupi i sešni mladih muzičara.

 

Legendarni bluzeri iz Di Luna Blues Band-a će svojim nastupom u 22h otvoriti vrata starog novog kluba, okupljajući arsenal izvanrednih muzičara kako bi posetioce naveli da ni slučajno ne prate svirku mirnog tela.

 

Soul Society, Di Luna Blues Band


SOUL Society je pravo mesto za muzičke sladokusce, mesto okupljanja svih nas za koje je muzika više od doživljaja, za koje je to način života. Klub se nalazi u zgradi Bitef teatra i posvećen je isključivo dobrom zvuku i pravoj old school muzici, kako kroz nastupe izuzetnih autorskih fank, soul, bluz i džez sastava, tako i predstavljanju novih mladih džezera, koji imaju priliku da baš ovde pokažu svoj talenat.


’’Di Luna Blues Band" osnovali su velikani ovog žanra, Sale Ranđelović - Ranđa i Dragan Marković – Mare sa prevashodnim ciljem da kroz žive nastupe podele radost muziciranja i ljubav prema bluzu. To veoma uspešno rade i danas, kada bend čine:

Blagoje "Pache" Nedeljkovic – bubnjevi; Nikola Marković - bas ; Ivan Aleksijević - klavir ; Slobodan Negić – gitara; Goran Stojkovć "Goxy" - gitara, vokal ; Aleksandra Bijelić Aleksijević –vokal; Dragan Marković "Mare Di Luna" – gitara.


Dobro došli u novi-stari klub, u Drinčićevoj 1 na Dorćolu, tamo gde dobra muzika živi više od decenije i gde se okuplja ekipa sa dušom!

Datum i vreme događaja: Subota, 7.oktobar u 22h.
Cena ulaznice: 250 dinara.
Link za event: http://bit.ly/2xU7ifm


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :