Barutana klub Beograd

SONUS: U prodaji ulaznice po promo ceni za posetioce iz Ex YU regiona

Datum objave:12.04.2016

Pročitano:4668 puta

Datum održavanja: 21.08.2016 - 25.08.2016

By:Lana Borić

Lokacija: Plaža Zrće, ostrvo Pag, Hrvatska

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu, koji će se održati od 21. - 25. avgusta na plaži Zrće, započeo je prodaju ulaznica po spcijalnoj povlašćenoj ceni za posetioce iz Ex Yu regiona.

 

Richie Hawtin na Sonus Festivalu 2015

 

Cena festivalske ulaznice za pet dana i pet noći festivala iznosi 59 eura i u prodaji su od danas putem online trgovine croatia-tickets.com. Po povlašćenoj ceni, u nastupu više od 60 međunarodnih izvođača, moći će da uživaju posetioci iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.


Ulaznice je takođe moguće kupiti na dve rate pa oni najbrži mogu ostvariti popust od čak 15% na smeštaj na ostrvu Pagu za vreme trajanja festivala. Za više informacija o ovim pogodnostima, ali i informacijama o programu posetite http://sonus-festival.eu/.

 

Boat party na Sonus festivalu


Festival omiljen među ljubiteljima elektronske muzike, održaće se i ove godine u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na ostrvu Pagu gde se očekuje dolazak više desetaka hiljada gostiju iz celog sveta. U pet dana i pet noći festivala očekuje se nastup svetski poznatih Di-džejeva među kojima su zasada najavljeni: Dixon, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano, Joseph Capriati, Seth Troxler, Marco Carola, tINI, Jamie Jones, Sam Paganini, Pan-Pot, Tale of Us i još mnogi drugi svetski poznati izvođači, te kao i prethodnih godina, i regionalni di-džejevi .

 

Pogledajte kako je izgledao provod na Sonusu prošle godine: vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :