SONUS: Ricardo Villalobos stiže u Zagreb u novembru

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:4124 puta

Datum održavanja: 18.11.2016

By:Lana Borić

Lokacija: Klub Best, Zagreb

Živa legenda Ricardo Villalobos prvi put u Zagrebu! Sonus dovodi maestra elektronsike u zagrebački Best 18. novembra.

 

Ricardo Villalobos

Nakon uspešnog prvog We Love Sound eventa, organizatori Sonus festivala, 18. novembra, dovode jednog od najpoznatijih izvođača elektronske muzike danas u legendarnu zagrebačku diskoteku The Best Venue Hall. Ricardo Villalobos planetarno je poznato ime u muzičkim krugovima, a domaćoj publici zbog sad već legendarnih closing after partyja na Sonus festivalu koji ponekad traju i 24 sata nakon završetka festivala, gde Ricardo i njegova ekipa svaki put osiguraju provod za pamćenje i pravo muzičko putovanje.

 

Ricardo Villalobos

 

Iako je gostovao u svim delovima sveta, zagrebačka publika će Villalobosa imati prilike čuti po prvi put. Ovaj Čileanac odrastao u Nemačkoj i već 20 godina s adresom u Berlinu, na sceni je više od 25 godina te osim po svom posebnom muzičkom stilu koji je teško svrstati u jedan muzičkii pravac te vrlo harizmatičnoj ličnosti, poznat je širim masama po službenom remixu za Depeche Mode što se jako malo producenata na svetu može pohvaliti. Njegovi redovni nastupi u klubovima Panorama Bar/Berghain, Fabric u Londonu, Robert Johnson u Offenbachu ili Amnesiji na Ibizi uvek ostavljaju snažan i nezaboravan utisak.

 


Drugi We Love Sound event u Zagrebu biće ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku muziku u regiji i svetu. Uz Ricarda, 18. oktobra, nastupiće i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.


Prodaja karata je moguća putem Entrio online trgovine i prodajnih mesta. Ograničeni broj early bird karata je trenutno u ponudi i iznosi 1.700 dinara odnosno oko 14 eura.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama:
FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :