Barutana klub Beograd

Sonus i Barrakud - vaši novi omiljeni festivali

Datum objave:04.02.2014

Pročitano:3531 puta

Najpoznatija plaža hrvatske obale Zrće i klub Papaya ovoga će ljeta ponovno ugostiti dva hit festivala čija su prošlogodišnja izdanja nadmašila sva očekivanja te dovela preko desetke tisuće posjetitelja u Novalju – Sonus i Barrakud.Kolovozsezone 2014. hrvatski će klub Papayu za sigurno obilježiti Sonus i Barrakud, festivali koji nakon prošlogodišnjeg trijumfa najavljuju povratak uz još bolji program koji niti jednog ljubitelja elektronske glazbe neće ostaviti ravnodušnim.

Koliko zapravo znate o ovim festivalima?

Sonus festival

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemački Cosmopop te hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su prošle godine po prvi puta u Hrvatskoj festival pod nazivom Sonus Festival.Ovaj višednevni festival oduševio je sve ljubitelje elektronske glazbe, a isti će se održatii ovoga ljeta od 18. do 22. kolovoza na prelijepoj plaži Zrće. Tijekom pet dana i četiri noći, Sonus Festival 2014najavio je nastupe svjetski poznatih DJ velikana kao što su Chris Liebing, Dixon, Jamie Jones, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Seth Troxler i mnogi drugi.
Barrakud festival

Festivalski brand koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike i ovogase ljeto vraća na našu obalu. U prva dva izdanja Barrakud festival je ugostio brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Paula Kalkbrennera i Dubfire (jedan od dvojice DJ-a poznatog Deep dish dua koji je osvojio Grammy) te najpoznatije klupske brandovekao što su Cocoon, Cadenza i Desolat. Velike zvijezde elektronske glazbe Sven Väth, Dubfire te Ellen Allien samo su neka od potvrđenih imena koja gostuju na hrvatskoj plaži Zrće u sklopu Barrakud festivala od 9. do 16. kolovoza 2014.

Njihov odabir plaže Zrće kao mjesta na kojemu će promovirati svoj brand dovoljno govori o svjetskoj reputaciji koju je najpoznatija plaža Hrvatske dosegla.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :