Sonus festival 2017: Pogledajte ko sve stiže na Pag u avgustu

Datum objave:24.01.2017

Pročitano:5481 puta

Datum održavanja: 20.08.2017 - 24.01.2017

By:Lana Borić

Lokacija: Ostrvo Pag, Hrvatska

Jedan od 10 najboljih techno festivala na svetu objavio je prva imena koja će se pojaviti na programu petog izdanja ovog festivala. Festival će se održavati od 20. do 24. avgustu u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso.

 

Sonus festival


U pet dana i pet noći festivala, zasada su svoje nastupe potvrdili neka od najvećih imena elektronske muzike danas: Apollonia, Chris Liebing, Jackmaster, Joseph Capriati, Marco Carola, Monika Kruse, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Rødhåd, Seth Troxler, Sonja Moonear, Tale Of Us, The Martinez Brothers i uskoro možemo očekivati i mnoge druge.

 

Sonus festival


Sonus je poznat po svom bogatom programu gde svake godine nastupi više od 50 izvođača koji čine svetsku kremu techno i house scene i posetioci imaju retku priliku da čuju sve te artiste na jednom festivalu. Organizatori Sonus festivala će i ovaj put prilagoditi cene ulaznica za posetioce iz EX YU regiona. Prodaja tih ulaznica počinje uskoro.


Do početka festivala, organizatori nastavljaju sezonu We Love Sound partyja u zagrebačkom klubu The Best. Za sve novosti, pratite Sonus na Facebooku i Instagramu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :