Sonus Festival 2014 - Objava prvih izvođača Sonus festivala i početak prodaje ulaznica

Datum objave:15.01.2014

Pročitano:3647 puta

Datum održavanja: 18.08.2014 - 22.08.2014

Sonus festival, koji je po prvi put ugledao svetlo dana u avgustu 2013. godine, opet otvara svoja vrata na plaži Zrće na ostrvu Pag. Prvo izdanje ovog techno festivala, odrađeno u koprodukciji s nemačkim organizatorom Cosmopop, privuklo je više od šest hiljada posetilaca koji su mogli da čuju velikane elektronske muzike kao što su Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler i mnogi drugi.Ove godine organizatori su pripremili još jači program. Sonus će se održati od 18. do 22. avgusta 2014. godine, kada će tokom pet dana i pet noći više od 50 DJ-eva i live actova nastupiti u klubovima, na boat partyjima i afterpartyjima na plaži Zrće.

Već je pušten u prodaju ograničeni broj early bird karata koje se mogu kupiti na samoj web stranici festivala (www.sonus - festival.com).

SONUS 2014 – Objava prvih izvođača:

Adam Luka, Alexandra, Chris Liebing, Cormac, Dan Andrej, David Mayer, Henrik Schwarz, Jakov Husley, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, meso, Marcel Dettmann, Monika Kruse, Pan - Pot, Peter Pixzel, Tini, Tobi Neumann, Valentino Kanzyani, Yaya.

Kako biste saznali najnovije informacije, posetite Facebook grupe:

https://www.facebook.com/sonusfestival
https://www.facebook.com/insoundwetrust
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :