SONUS 2015: Najveća imena elektronske muzike na trećem izdanju festivala!

Datum objave:22.07.2015

Pročitano:4638 puta

Datum održavanja: 16.08.2015 - 20.08.2015

By:Lana Boric

Lokacija: Plaža Zrće, ostrvo Pag, Hrvatska

Na Sonus 2015 dolazi sama krema techno muzike - legenda “Papa Sven“ Vath, virtuoz na gramofonima - Ricardo Villalobos kojeg mediji i fanovi zbog ekstravagantnog nastupa posebno vole, doktor minimala Richie Hawtin, veliki Marco Carola, osnivač koncepta nedjeljnih partija pod nazivom “Stereotip“ koji su se već par puta održali u Hrvatskoj – Dixon, koji je prema poznatom Resident Advisoru već 2 godine zaredom izabran za svetskog broj 1 DJa, Luciano, Loco Dice, Pan-Pot, tINI, Tale of Us, Ame i još mnogi drugi.

 

SONUS FESTIVAL 2015: Najveća imena elektronske muzike na trećem izdanju festivala!

Čak 70 DJeva nastupit će od 16. do 20. avgusta u tri kluba na plaži Zrće na ostrvu Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz celog sveta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti nigdje u našoj regiji, na istom eventu.

 

SONUS FESTIVAL 2015: Najveća imena elektronske muzike na trećem izdanju festivala!

Sonus festival je i ove godine prilagodio cene ulaznica za posetitelje iz EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 82 eura.

 

 

Ulaznice se mogu kupiti online putem Entrio web trgovine


http://www.sonus-festival.com/ | https://www.facebook.com/sonusfestival


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :