Something About Her: Bojana Jovetić na Beogradskoj nedelji mode

Datum objave:27.03.2017

Pročitano:4355 puta

Datum održavanja: 29.03.2017

By:Barbara Garčević

Lokacija: Belexpo Centar

Bojana Jovetić, mlada modna dizajnerka koja je svojom prvom revijom u oktobru 2016. godine privukla pažnju modne publike i medija, kolekciju za proleće/leto 2017. predstaviće na predstojećoj 41. Beogradskoj nedelji mode, u sredu, 29. marta u 20.30h, u BelExpoCentru.

 

Bojana Jovetić

Kolekcija nosi naziv "Something About Her" i posvećena je romantičnm damama koje su smele u svom modnom izrazu. Karneri, kao neizbežan trend ove sezone, najupečatljiviji su detalj kolekcije. Različitih materijala i boja, deo su romantične priče koju čine lepršave haljine, kratke suknje, jakne, pantalone, košulje. Pored svile, kože i viskoze, Bojana uvodi teksas i to u beloj boji i srebrno - sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper, i neizbežne metalne zipove. Bojana i u ovoj kolekciji ima veliki izbor komada koje devojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike.

 

Bojana Jovetić

 

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting. Prvi put se predstavila domaćoj modnoj publici revijom za kolekciju ''First Temptation'' u klubu Drugstore, u oktobru 2016.

ATELIER BOJANA JOVETIĆ od decembra 2016. nalazi se na adresi Trešnjin Cvet 5/ lokal 8, na Novom Beogradu, gde možete da pronađete sve Bojanine modele.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :