Solomun i Klabika poklanjaju DJ opremu gradovima u BiH

Datum objave:07.04.2017

Pročitano:4754 puta

Već drugi put zaredom DJ Solomun ( Mladen Solomun ) i KLABIKA organizuju humanitarnu incijativu poklanjanja DJ opreme od prihoda eventa The Dinaric Alps Encounter na kojem se DJ Solomun odrekao honorara.

 

Solomun - Klabika - akcija


Nakon prošlogodišnje donacije Domu Bjelave ovaj put je uključeno više gradova? Banja Luka, Travnik, Mostar i Sarajevo i 4 DJ Set-upa koji će biti poklonjeni po jednom kulturnom centru, nevladinoj organizaciji ili dečijem domu.

 

DJ The Kid

DJ The Kid


- Pre tačno godinu dana smo počeli učiti na opremi koju smo dobili od Solomuna. Ja sam ima priliku da nastupim na eventu prošlo leto kao prvi na partyju. Za mene je bilo ostvarenje sna da imam mogućnost da nastupim na istom eventu sa tako velikim imenom - DJ The Kid.

 

Globalna kompanija Pioneer DJ je prepoznala projekat i kao takav ga podržala dodatno sa svojim proizvodima kao i kompanija Arist iz Banja Luke koja je obezbedila povoljne uslove za nabvku iste. Kao stimulans, energični tim Red Bulla će polaznike DJ -workshopa na doniranim lokacijama pratiti i nagraditi iste gostovanjem DJ - kamiona na njihovoj omiljenoj lokaciji i počastiti ih mini-zabavom. Solomun i njegova matična kuća Diynamic Records se bave humanitarnim radom širom sveta, te su tako nedavno podržali projekat izgradnje škole u Meksiku.

- Incijative kao ove su pokazatelj da jedinstvenim zalaganjem profesionalaca iz industrije u ovom slučaju lokalnih DJ-eva, hrabrih brendova, Klabika tima i volonterske jedinice BLUE ARMY možete doprineti daljem razvoju vlastite industrije kroz strateške i targetirane projekte podrške. Želimo da sa ovim projektom održimo osećaj mogućeg da mladi entuzijasti mogu sanjati i u konačnici ostvariti povezanost sa svetskim A-List izvođačima i vodećim brandovima industrije. Ono što je Solomun pokazao svojim gestom i kompletan tim Diynamica jeste da u muzici i dalje postoje ljudi kojima je stalo do svakog fana muzike ma gde god on bio - kažu u Klabika Collectiveu.

 

Solomun - Klabika - Banja Luka

 

A evo šta je povodom cele akcije imao da kaže Solomun: 


- Sada je već postala mala tradicija, da kada nastupam u Sarajevu, moj honorar odlazi u dobrotvorne svrhe. Ovoga puta, ideja je bila da se u četiri omladinska centra u Bosni donira DJ oprema.  U Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i mom rodnom gradu Travniku. Ekipa, nadam se da ćete se jako dobro zabaviti sa ovom opremom. Ovo je samo mali deo onoga što sledi. Najvažnija stvar u celoj priči je već sa vama, a to je muzika. Želim da se zahvalim Pioneer DJ kompaniji koja šalje dodatnu opremu za nove lokacije a posebna zahvlnost ide za Klabiku koja je sve ovo omogućila da se desi - poručio je Solomun. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :