Soho Republic - Novi klub u Beogradu Otvaranje: 23.12.

Datum objave:06.12.2011

Pročitano:3898 puta

By:Milica Čule
Less is always more
So we offer You
The delight of simple elegance
Only for those with a good taste
For the best
Soho Republic
 
Nov klub “Soho Republic” otvoriće se u petak, 23. decembra, žurkom na kojoj će prvi put u Beogradu nastupiti Dj-evi, Sam Divine i Rae, atraktivne predstavnice “Defected” etikete.Klub se nalazi na lokaciji gde je nekada bio kultni klub “Underground”. “Soho Republic” je inspirisan Londonskim i Njujorškim klubovima, “TheBox”, “Bungalow8”, “Fabric”, “Shortidch house”. Odiše svedenošću, elegancijom, modernim dizajnom i novom tehnologijom. Haus Dj-evi, živi fanki-soul nastupi i vrhunsko ozvučenje “Funktion 1”, čine jedinstvenu atmosferu. Soho Republic je više od kluba. Elitno mesto nesvakidašnjeg izgleda i arhitekture, unikatan ambijent prilagođen zahtevima modnih revija, promocija, prezentacija. Nivo noćnog života koji vam nudi “Soho Republic” je sasvim novo iskustvo.
 
Soho Republic is Unique Republic.
 
Za ulazak u Soho Republic potrebna je viza. Posebno osmišljena i specijalno dizajnirana Soho viza je više od pozivnice za žurku. To je vaša legitimacija ,vaš ID za noćni život u najluđoj republici . Soho viza je i vaša karta za clubbing vikend iznenađenja kojim ćemo ispratiti 2011 godinu. Nova godina u “Soho Republic” je nastavak jedne veoma dobre žurke koju smo vam sa “Davidoff-om” priredili u Vili Kralja Petra na dočeku 2011., ali i mnogo više od toga.

Vaše novo mesto noćnog života “Republika Soho” će za one kojima se baš dopadne izdati i pasoše tako da ne moraju više da apliciraju za vize.
 
Welcome to your new state of “Soho Repiblic”!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :