Barutana klub Beograd

Social Club nova sezona 2019. / 2020.

Datum objave:24.09.2019

Pročitano:2008 puta

Datum održavanja: 27.09.2019

Lokacija: Beograd

Treća sezona Social Club party serijala počinje u petak 27. septembra u klubu Gadost, jedan sat posle ponoći, otvarajući vrata ljubiteljima elektronskog zvuka u jedinstveno osmišljenom konceptu žurki koje počinju u kasnim večernjim, a završavaju se u ranim jutarnjim časovima.

 

Social Club

 

Prvi party obeležiće celonoćni back to back set dvojice pionira beogradske underground scene - Marka Nastića i Dejana Milićevića u extended setu, dok će se u mesecu oktobru održati čak tri showcase žurke domaćih izdavačkih kuća, među kojima su brosh Petra Cvetkovića, Tit Zero Dejana Milićevića i već dobro poznati Nastićev Easy Tiger.

 

Kao priprema za ova tri pomenuta showcasea, prvog oktobarskog petka za pultom će se smenjivati rezidenti Social Cluba uz gosta iz Novog Sada - talentovanog DJ-a i producenta Layzie-a.

 

U drugoj nedelji oktobra će se uz Petra Cvetkovića na brosh showcaseu pojaviti i Marko Vuković, član Happy People organizacije, dok će Dejan Milićević u sklopu Tit Zero večeri ugostiti pobednika Burn Residency konkursa, mladog Petera Portmana.

 

Sam kraj meseca rezervisan je za Easy Tiger showcase u kome će Marko Nastić biti za gramofonima all night long.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :