SNTS se vraća u Dragstor

Datum objave:04.06.2019

Pročitano:2056 puta

Datum održavanja: 08.06.2019

Lokacija: Beograd

U subotu 8. juna, klub Dragstor će po drugi put ugostiti anonimnog nemačkog producenta koji se predstavlja kao SNTS. Prošli put smo ga slušali u zimskoj sezoni u velikoj sali krajem 2017. godine, a ovog puta svoj mračni tehno set predstaviće u bašti Dragstora. Domaću podršku pružiće Speedy i Kristina Lalić.

 

 

SNTS nastupa i izdaje tehno od 2012. godine. Krenuo je sa trilogijama "Chapters" i "Scenes" koje je izdao na sopstvenom lejblu SNTS. Iza sebe ima dva studijska albuma, "The Rustling of Leaves" iz 2015. godine i "Losing Sight" iz 2016. godine. Njegovo poslednje izdanje je EP "Cruel Opacity" koji je izdao pre godinu dana. SNTS svoj nastup dopunjuje got detaljima koji su mu obezbedili veliku fan bazu među ljubiteljima mračnijeg zvuka. U didžej setu voli da se okrene i indastrijal strani tehna kao i savremenim produkcijama što je odlično demonstrirao u svom miksu za xlr8r.

 

Karte za ovaj događaj mogu da se kupe na svim prodajnim mestima tickets.rs kao i onlajn preko sajtova tickets.rs i Resident Advisor po ceni od 800 RSD. Karte će na ulazu u klub koštati 1000 RSD.

 

LINEUP

SNTS (Sacred Court / Horizontal Ground, DE)
Speedy
Kristina Lalic

 

FACEBOOK EVENTvrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :