Snowbombing osvojio nagradu za najbolji mali evropski festival

Datum objave:12.01.2017

Pročitano:4138 puta

Datum održavanja: 03.04.2017 - 08.04.2017

Lokacija: Mayrhofen

Snowbombing je juče osvojio nagradu “Best Small Festival” na European Festival Awards u Groningenu i otkrio kompletan lineup za predstojeće izdanje, na kome su se našli svetski muzički talenti koji će nastupiti u party prestonici na Alpima od 3. do 8. aprila.

 

Snowbombing


SB17 LINEUP
Snowbombing lineupu pridružio se i drum & bass pionir Andy C. Ovaj nagrađivani DJ, producent i osnivač uticajnog Ram Racordsa je serijski Snowbomber i garantovano će isporučiti neviđeni provod masi u Mayrhofenu kada preuzme kontrolu nad Racket klubom svojim monstruoznim sound systemom i pažljivo biranom listom DnB himni. SB17 će ugostiti još jednog DnB inovatora i producenta, u pitanju je dobitnik Mercury nagrade Roni Size. Axel Boman iz Studia Barnhus i glavni čovek Running Back ekipe Gerd Janson pridružiće se producnetima kao što su Midland, Matthias Meyer, Ruede Hagelstein i Rafael Da Cruz. Snowbombing je takođe najavo saradnju sa UKF koja će biti ozvaničena 11. februara veliko Snowbombing x UKF launch žurkom u Printworksu – novom Londonskom prostoru namenjenom umetnicima i muzičarima. Na žurci će se naći Sub Focus, Netsky, Friction i mnogi drugi, a tada će biti objavljen specijalan lineup za ovaj festival. 

 

Snowbombing


Ranije smo već najavili da u Alpe stižu Run The Jewels, Chase & Status, Courteeners, Giggs, Blossoms, Novelist, Slaves, Dixon, Groove Armada, Cassy, MK, Eats Everything, Gorgon City, Monki, KiNK, Stefflon Don, Grandmaster Flash i mnogi drugi.

FREAKADELIC CIRCUS U PLANINAMA!

 

Freakadelic Circus Hansa Von Hofena poziva bradate žene, neustrašive akrobate, one koji umeju da izvode trikove sa životinjama i sve ostale cirkuzante da se pridruže na Snwobombing Road Trip. Putujući freak show sa više od 150 automobila i više od 500 učesnika koji će se zaputiti na put koji će pamtiti čitavog života, kroz celu Evropu priređujući provod za pamćenje na različitim lokacijama.

 

Vrhunski alpski muzički festival

Ovde nije reč samo o vrhunskom muzičkom lineupu kojim je Snowbombing stekao reputaciju najboljeg svetskog muzičkog festivala na snegu. U prilgo tome idu i iglu rejvovi na više od 1800 metara nadmorske visine, bine na vrhu planina, očaravajuće šumske žurke, 650 km staza za skijanje I snowboarding, paraglajding, snežne limuzine i mnogo toga. Ne zaboravite žurke u centru planinskih sela, zatim ulične manifestacije i čuvene žurke u mesari, da, dobro ste pročitali u mesari kod lokalnog heroja Hansa The Butchera.
 

Osetite deo akcije na snegu...

 


Više informacija na: snowbombing.com.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :