Snowbombing najavljuje pojačanje: Groove Armada i Run The Jewels stižu u planine!

Datum objave:27.11.2016

Pročitano:4217 puta

Datum održavanja: 03.04.2017 - 08.04.2017

Lokacija: Austrija

Najveći svetski muzički festival na snegu, Snowbombing najavaio je pojačanje u lineupu za izdanje 2017. Od 3. do 8. aprila u Mayrhofenu u Austriji nastupiće Run The Jewels, Novelist, Courtneers, Groove Armada, DJ Koze, Eli & Fur, DJ Yoda, Huxley i mnogi drugi. 

 

Snowbombing

 

Snwobombing će ugostiti hip hop legende Run The Jewels koji će doneti svoj eksplozivni live performans u planine. Reperi veterani Killer Mike i El-P sa skoro svakim izdanjem našli su se u vrhu hip-hop toplista, a ovaj dinamični duo garantuje odličan šou. Courteeners su spremni za svoj debi na Snowbombingu. Sa nekoliko uspešnih albuma i pesama koje su postale prave indi rock himne, ovaj trio s pravom nosi titulu najvećeg underground benda u Britaniji. MC i producent Novelist koji dolazi iz istočnog Londona takođe se našao na linupu, a svojim političko orijentisanim brzim rimama i futurističkim bitovima pokrenuće lavinu dobre zabave. 

 

Snowbombing


Snowbombing će takođe ugostiti duo Groove Armada! Andy Cato i Tom Findlay važe za neke od najprodavanijih dance izvođača, sa osam studijskih albuma, nebrojeno hitova i rasprodatih koncerata nema sumnje da spremaju nezaboravan provod. DJ Koze će takođe prezentovati svoje hip-hop DJ veštine i zapaliti podijum za ples.  Kao dodatak tu su i BBC Radio 1Xtra DJ MistaJam, Patric Topping, Bondax, DJ Yoda, Huxley, Doorly, Eli & Fur, Mike Skinner, Theo Kottis, Lele Sacchi, Gotsome i mnogi drugi.

 

Snowbombing

U prvom krugu, Snowbombing je  najavio nastupe Chase and Status, Elrow, MK, Gorgon City, Hot Since 82 i Eats Everyting. Njima se pridružuju Grandmaster Flash, De La Soul, Dixon, Claude VonStroke i drugi.

 

Snowbombing

 

Iglu rejvovi, šumske žurke, luksuzni spa, snežna joga, đakuzi na krovu, paraglajding, limuzine za sneg, da ne pominjemo 650 kilometara staza u najbolje uređenom ski odmaralištu na Alpima - samo su neki od razloga zbog kojih je Snowbombing poneo titulu najluđeg festivala na snegu, a nema sumnje da će 2017. godina biti njegovo do sada najambicioznije izdanje.

 

Više informacija o izvođačima i kartama pronađite na snowbombing.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :