SNOWBOMBING 2017: Najluđi festival na snegu objavio prve izvođače za sledeću godinu

Datum objave:29.09.2016

Pročitano:6396 puta

Datum održavanja: 03.04.2017 - 08.04.2017

Lokacija: Austrija

Snowbombing najavio je prve izvođače za 2017. godinu, među njima su Chase and Status, Elrow, MK, Gorgon City, Hot Since 82, Eats Everyting, Dusky i mnogi drugi. Festival će se održati od 3. do 8. aprila iduće godine u Mayrhofenu u Austriji i nema sumnje da će još jednom opravdati titulu svetskog festivala broj 1 koji se održava na snegu.

 

Snowbombing

Iglu rejvovi na Snowbombingu 


Iglu rejvovi, šumske žurke, luksuzni spa, snežna joga, đakuzi na krovu, paraglajding, limuzine za sneg, da ne pominjemo 650 kilometara staza u najbolje uređenom ski odmaralištu na Alpima, Snowbombing 2017 zvuči kao najambiciozniji događaj do sada.

Chase & Status će doneti svoj čuveni live show na Snowbombing 2017. Ne postoji mnogo izvođača koji mogu da uvrste Rihannu, Snoop Dogga, Nilea Rogersa i Pharella Williamsa u svoje najveće fanove, ali je ovaj britanski duo postao je najtraženiji producentski par. U karijeri koja je duža od decenije, rasprodavali su arene po celom svetu i sarađivali sa imenima kao što su Novelist, Slaves, George the Poet, Bonkaz i Plan B. Njihov četvrti studijski album uskoro bi trebalo da se pojavi, a šuška se i o saradnji sa Craigom Davidom, što samo ide u prilog očekivanjima da njihov set na Snowbombingu ne sme da se propusti.

 

Snowbombing

Planinske žurke na Snowbombingu

Tradicionalni Snowbombing Street Party okuplja sve žitelje sela Mayrhofena sa rejverima koji dolaze iz celog sveta da budu na modernoj žurci. Ove godine, nakon sjajne sezone na Ibizi, španski najluđi party mejkeri Elrow spremni su da isporuče svoju Elrow magiju na The Bronx Street Party. Posetioce mogu da očekuju da će spektakularni Mayrhofen biti pretvoren u čuveni Bronx, srce Nujorka, dom hip-hopa, brejka i grafita.

Internacionalno priznato ime u svetu R&B, Pop i Dance muzike, detoritski producent MK još devedesetih godine pravio je pesme sa najprepoznatljivijim gruvom. Radio je sa zvezdama kao što su will Smith, Pitbull i Jay Z, a remiskovao Lanu Del Rey, Sama Smitha i Haima i ta izdanja su bila u samom vrhu svih top lista u Britaniji. Prošle godine potpuno je pokidao Snowbombing Arctic Disco, a nema sumnje da će i ove pomeriti granice kada se vrati u planine.

 

Snowbombing

Ulične žurke na Snowbombingu 

Sa više hitova koji se vezuju za njihovo ime, uključujući i planetarni mega hit Ready For Your Love, Gorgon City su bass linije i jaki vokali držali u samom vrhu još od kada su se pojavili 2013. godine. Njihov set na SB17 će doneti malo dublji i mračiji zvuk. HOT SINCE 82 će takođe nasutpiti i isporučiti dozu house muzike koja je privlačila masu na njegovoj Knee Deep In Ibiza rezidentalnoj žurci.

 

 

Prisetite se Snwobombinga 2015 kada je Eats Everything napravio neverovatnu pop up žurku u mesarskoj radnji Hans the Butcher i kada je puštao muziku pred masom u ovom raju za sve ljubitelje mesa. Ova zagonetni party starter se vraća na Snowbombing i sprema još jedan mesnati performans. Londonski duo Dusky, techno teška kategorija Alan Fitzpatrick, Disciples, Skream i Toddla T će takođe stati za dekove.

 

Snowbombing

Reggae maestro David Rodigan spreman je da začini provod u Mayrhofenu sa svojim karipskim ukusima, dok će Cassy, Monki, Solardo i Richy Ahmed doneti bass, house i techno bitove u izobilju. Na Snowbombingu će gostovati i Artwork, James Zabiela i My Nu Leng, kao i Fur Coat, Barely Legal, Denis Sulta, Mella Dee, KC Lights i Sasse. Uskoro će biti objavljeni i drugi artisti koji će se priljučiti lineupu.

Ali nije samo svetski linup taj uz pomoć kog je Snowbombing zaslužio titulu svetskog broj 1 festivala na snegu. Snežne staze prosto mame da se oprobate u nekom adrenalinskom spustu ili čak i paraglajdingu. A tu su i joga na snegu, luksuzni spa tretmani i mnoge druge pogodnosti. Snowbombing je bez sumnje promenio zimovanja i pokazao kako planinski muzički festivali zvuče i izgledaju. Fesitvalski paketi koji uključuju i hotel i festivalsku narukvicu počinju od 249 funti. Više informacija na snowbombing.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :