Barutana klub Beograd

Sneg & Sport koncept okrenut populaciji zdravog duha koja voli fizičku aktivnost!

Datum objave:07.12.2013

Pročitano:5000 puta

"Sneg & Sport" je koncept okrenut populaciji koja voli fizičku aktivnost, koja ima zdrav duh i koja slobodno vreme želi da provodi na kvalitetan način.

Sneg i Sport 1

"Sneg & Sport" koncept podrazumeva želju za spoznajom, novim spiritualnim iskustvima, ovladavanjem novim znanjima i veštinama.

www.facebook.com/pages/Sneg-Sport

Sneg i Sport 2

Koncept "Sneg & Sport" se oslanja na uspešno organizovane događaje i iskustva na Adi Bojani koja su tokom proleća i leta organizovana pod nazivom “Fitness & Yoga Ada Bojana”. O dobroj atmosferi I pozitivnoj energiji svedoče fotogafije u foto albumina FB stranice www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana

Sneg i Sport 3

"Sneg & Sport" je ove sezone kao svoju bazu odabrao Divčibare. Tokom predhodnih nedelja organizovan je „Boot Camp” vikend, Joga vikend I radionice iz oblasti hipnoze. Tokom narednih meseci, svake nedelje biće organizovane raznolike sportske aktivnosti kao I radionice usmerene ka zdravom životu.

Sneg i Sport 4

Škola snowboarda, škola skijanja, Joga zimovanje, škola fotografije, škola tenisa, škola streličarstva, programi za regulaciju telesne težine samo su neke od aktivnosti koje planiramo u sledećem periodu.
Redovno ćemo vas obaveštavati o planianim aktivnostima, a vi nas pratite na našoj FB stranici u delu Events.

"Sneg & Sport"je okrenut i populaciji koja želi da usvaja zdrave navike!

Očekujemo vas!
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :