SMT#nG: Tematika i prostor određuju stepen mraka u koji muzika treba da odvede

Datum objave:27.10.2016

Pročitano:4987 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

By:Marija Joksimović

Miroslav Miletić a.k.a SMT#NG je DJ i producent koji je na sceni već 14 godina. Osim što ga možete čuti u klubovima, SMT#NG je producent i muzički urednik Belgrade Intro koja je posvećena elektronskom zvuku i domaćoj elektronskoj sceni. U subotu 29. oktobra, na Go2 Halloween maskenbalu biće jedan od artista koji će dominirati Paklom. U susret tom nastupu koja mu je najdraža maska, ali i koga bi stavio u poseban krug pakla. 

 

SMT#nG

 

 

Ispričaj nam neku anegdotu sa nekog prethodnog maskenbala ili nam kaži u šta ćeš se maskirati na predstojećem Go2 Halloween maskenbalu?
Dok su trajala moja putešestvija Novim Sadom i Vojvodinom, bejah rezident u tada popularnom Ritmo Latinu sa svojih 19 godina, imao sam prilike da posetim Narodno Pozorište i opremim se za maskenbal. Plašt koji mi je podaren od strane glavnog glumca tom prilikom bio je za ulogu Irskog princa u jednoj od predstava koja se odigravala na sceni. Sve jasno.

Da li je zahtevnije puštati muziku na maskenbalu, s obzirom da su svi kostimirani i vlada neka posebna euforija? Odnosno da li to znači da i set mora da se prilagodi takvoj atmosferi?
Prostor i tematika događaja određuju stepen mraka u koji muzika treba da odvede, Drugstore + Halloween = numera ispod.

Koga bi ti stavio u poseban krug pakla? 
Toplo pivo i promoterke!

Daj nam pesmu/traku koja je po tebi kandidat za himnu stejdža Pakao?

 

 

Deveti Go2 Halloween maskenbal održaće se 29. oktobra u klubovima Drugstore i Fabrika, a ovogodišnja tema je Danteova Božanstvena komedija.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :