SMT#nG i Subotić ovog petka u Mladosti

Datum objave:23.03.2017

Pročitano:2594 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

Lokacija: Mladost

SMT#nG nastavlja svoju mesečnu rezidenturu u klubu Mladost, a ovog petka, 24. marta za pultom ovog savamalskog kluba pridružiće mu se Subotić. 

 

SMT#nG i Subotić

 

Milenko Subotić je DJ i producent koji je na lokalnoj sceni aktivan još od kraja 90-ih godina. Prvi singl izdao je 2006. godine za Kill Brique, jednu od etiketa čuvene Brique Rouge familije, posle čega slede izdanja za nemački Beatmodul, a potom i kontakt sa legendom holandske tehno scene Orlandom Voornom, za čiji label Nightvision potpisuje EP i album, kao i remix za underground himnu „Game One“, numeru produciranu od strane Voorna i Juana Atkinsa. Ubrzo potom sledi i izdanje za belgijski label E-Motionz, koje je podržano od velikih svetskih imena poput Laurent Garniera, Sashe, Silicon Soul, Christian Smitha i mnogih drugih. Njegov produkcijski stil oslikava se i na DJ setove, pa u njima možemo čuti sve od soul i funk zvuka do techna – ukratko kvalitetan zvuk za dance floor.

 

Iza pseudonima SMT#NG stoji Miroslav Miletić, DJ i producent koji je na sceni već 14 godina. Iza sebe ima nebrojeno nastupa kako u klubovima, tako i na festivalima, a vrteo je rame uz rame sa nekima od najeminentijih izvođača kao što su Kink, Cosmin Trg, Miss Kittin, James Zabiela, Alexander Kowalski, Marko Nastić, Djean Milićević, Marko Milosavljević, da samo nabrojimo nekoliko. Osim toga, SMT#NG je jedan od muzičkih urednika radio emisije Belgrade Intro i jedan od osnivača online radija belgrade.fm. 

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :