SMT#nG i Neutron vas voze kroz subotu u Mladosti

Datum objave:05.05.2017

Pročitano:2458 puta

Datum održavanja: 06.05.2017

Lokacija: Mladost

SMT#nG zatvara svoju rezidenturu u Mladosti u ovoj "zimskoj" sezoni žurkom koja će biti održana u subotu 6. maja. Ovoga puta njegov gost biće Neutron. 

 

SMT#nG i Neutron u Mladosti

 

Iza pseuodnima Neutron stoji Bojan Musilin, DJ, producent i osnivač etikete Waxx Trax. Neutron preferira muziku za pes, a u svojim DJ setovima prolazi kroz house, acid, dub, techno i minimal, ali se ne plaši eksperimenata i izlaska iz tih okvira. Dobro je poznat beogradskoj klupskoj publici jer gotovo da ne postoji underground klub u gradu u kome nije puštao. 

 

Miroslav Miletić a.k.a. SMT#NG je DJ i producent koji je na sceni već 14 godina. Iza sebe ima nebrojeno nastupa kako u klubovima, tako i na festivalima, a vrteo je rame uz rame sa nekima od najeminentijih izvođača kao što su Kink, Cosmin Trg, Miss Kittin, James Zabiela, Alexander Kowalski, Marko Nastić, Djean Milićević, Marko Milosavljević, da samo nabrojimo nekoliko. Osim toga, SMT#NG je jedan od muzičkih urednika radio emisije Belgrade Intro i jedan od osnivača online radija belgrade.fm. 

 

Dakle, subota 6. maj, disko bar Mladost, za više informacija pogledajte Facebook event

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :