SLOBODNA ZONA POZIVA VOLONTERE!

Datum objave:20.09.2014

Pročitano:4129 puta

Obožavaš filmove? Dobro govoriš engleski? Imaš više od 18 godina? Želiš da stekneš korisno iskustvo i upoznaš zanimljive ljude iz sveta filma i kulture? Ako je odgovor na sva ova pitanja DA, budi deo Slobodne zone!

 


Slobodna zona je festival angažovanog igranog i dokumentarnog filma na kojem ćeš se susresti sa aktuelnim društveno-političkim temama i novim pogledima i tumačenjima istih, upoznati se sa procesom pripreme i realizacije jednog festivala i steći veliki broj novih prijatelja i potencijalnih saradnika. Festival ove godine priprema 10. jubilarno izdanje!

U zavisnosti od svog interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

- u organizovanju i postavljanju festivala (organizacija nabavke filmova, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju i otvaranje festivala...)

 

- u promociji festivala u okviru promo tima (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija web stranice i socijalnih mreža, dizajniranje, prodaja i deljenje promo materijala)

 

- u okviru službe za goste festivala (druženje sa gostima festivala - rediteljima, producentima, glumcima, gostima i učesnicima Noćnih razgovora ...)

 

- na info pultu (komunikacija sa publikom i gostima festivala u prostorima filmskih projekcija).

Za uzvrat, mi ti nudimo:

- Dragoceno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje
- Mogućnost da, kao član tima, besplatno uživaš u programima festivala
- Sertifikat o volontiranju (koji dodeljujemo na koji dodeljujemo na slavlju posebno organizovanom u čast volontera)

Festival će se ove godine održati od 7. do 12. novembra u Sava Centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine i Kinoteci, ali će neki od poslova na kojima nam treba tvoja pomoć početi i ranije, još tokom oktobra meseca.

Zato dobro planiraj, pripremi kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke koje ćeš nam poslati na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (Subject: Volontiranje na SZ). Konkurs je otvoren do 5. oktobra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue 10. i 11. oktobra. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :