Slem performans SVE SEM POEZIJE u Poletu

Datum objave:19.05.2016

Pročitano:3282 puta

Datum održavanja: 31.05.2016

Lokacija: Polet

Milan Mijatović (onaj Mijatović) vas poziva na veče nemirne poezije, koju neće čitati, već će bacati publici u lice. U klubu Polet, dotični će vam objasniti neke veoma važne stvari, recimo zašto nije dobro imati kres varijantu na Adi Ciganliji i kako se to odražava na vaše radne sposobnosti. Kako da izbegnete destimulaciju na poslu i kako da sprečite tastere i beskičmenjake da vam postanu šefovi i direktori. 

 

Milan Mijatović

Setiće se svojih nestašnih dana, kada se budio pored osoba kojih ne može baš najbolje da se seti i zašto je dobro imati sunce u sobi, osetiti miris turske kafe, držati plavu kosu u rukama, a crvenu u ustima. Uz sve to, on baš najbolje ne može da se seti kog dana, meseca i sata se sve to dešavalo, ali se seća da je tada internet konekcija dostizala nekih 4,5 megabita.

Otkrijte zašto tela nemaju imena, oči, prošlost i misli i zašto u supermarketu bezglasno vrište. Kakva tela su poželjna i društveno prihvatljiva?

Šta je to ljubav? Zašto je to toliko komplikovana zajebancija??? Dobićete takođe gistro savete da ne pijete i ne pravite budalu od sebe, da ne pušite jer to izaziva rak i da ne duvate nipošto, ali ipak popijte neko pivo i radžu, zapalite po koju paklu-dve i duvajte dok vam se u vugli ne zavrti. Muškarcima obavezno slede saveti zašto ne treba juriti žene i imati prijatelje i saveti da se ne može živeti bez mirisa žena i društva prijatelja... Obavezno će vas dotični slem pesnik posavetovati da nipošto ne smete da pišete i izvodite poeziju, a objasniće i zašto.

Da li ste se nekada stavili u ulogu huligana i vatrenog navijača? Kada vam "braća" prebiju najbolju drugaricu i njene prijateljice jer one vole čkupi a ne kitu, onda nastaju i ovakve pesme, pesme o BRAĆI.

Polovne vojne parade su IN i fensi u Srbiji, taman dovoljno važne da uđu u slem, tako da su se zajedno našli u pesmi vojnici, dotrajali tenkovi, Polovni Vođa i Predsednik Rusije. Zašto se srpski ponos uzdiže u nebo, sa koga nas gledaju naši polovni, pravoslavni sveci? Da li su nam pravoslavni sveci ili Polovni Vođa smanjili platu?

Taman kada pomislite da je Mijatović angažovan i da se gadno raspizdio da vam objasni sve političke teme i aktuelne probleme, on kreće da slemuje o ŽENI, ženi čije oči menjaju boju i postaje sentimentalna muška sisica koja opevava ženska prelepa stopala, pocrneli stomak, osunčana leđa, čipkasti donji veš i gurmanske pljeskavice kod Krleta. Dobiješ trista grama mesa i još je punjena topljenim sirom!!! Gde su se zajebali plemići kada su sa Dušanom Silnim ratovali protiv Vizantije? Ko im je čuvao žene? Ali kakve veze ima Dušan Silni sa Krletom i gurmanskim pljeskavicama? Sve to, a i više saznaćete na "SVE SEM POEZIJE" slem performansu.

Lois Lejn je fake riba čim može da se loži na onog odvratnog, predvidljivog Supermena. Dovoljno je da je malo provoza na kurc... leđima iznad neba SAD i ona se uvek iznova zaljubi u njega. Kakav je to superheroj kada levom rukom pobeđuje zlikovce i metak ne može čak ni da ga ogrebe? Pa to je PIZDA. Autentična NATO pizda koja iz oblaka raketira i reket-ira suverene zemlje.

Postoji kompanija u Srbiji koja organizuje jednom mesečno žurke za svoj menadžment. Žurke se organizuju negde u unutrašnjosti Srbije u hotelu sa tri zvezdice. Posle ovakvih žurki, neko dobije otkaz, neko napreduje, a nekoga degradiraju. Poslušajte slem o sivim licima, bezličnim licima koja vrše kasting, odabir najsposobnijih i selekciju kadrova. Poslušajte pesmu o "korporativnoj kulturi".

Neke cure užasno mnogo rade i nemaju vremena za privatni život. Njihova karijera je njihov život. One se sve zovu Ejmi i žive u mirisu leta. Odlaze kada nastupi jesen. One su otišle, one su se vratile, one su nestale, one su se javile... njima je pukao čet! Na kraju uvek ostanu same, iako se sto ljudi vrzma oko njih.

Kako je to otići sa prijateljicom lezbejkom u grad i muvati ribe po barovima? E pa Mijatović je i to probao, nije ništa smuvao, a prijateljica je bila više nego uspešna. U njenu čast Mijatović slemuje pesmu "Moj dragi dečače".

Na kraju ove slem balade, zašto se Mijatović nije priženio u bogatu kuću i uvalio u neku staru beogradsku porodicu? Nije da nije mogao... Međutim dobre prilike ga ne lože, već samo devojčice musave od piva. Te devojčice su najlepše pred zoru.

Sve ovo i još mnogo više čeka vas na slem performansu SVE SEM POEZIJE.

Specijalni gosti: Đorđe Đorđević, Goran Živković Gorki, Katarina Kovačević i Dragana Bečejski.
Muzika: Natalija Rajković.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :