Slavimo umetnost otvara letnju sezonu Flower Power žurkom u Barutani

Datum objave:30.05.2017

Pročitano:3693 puta

Datum održavanja: 10.06.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Barutana

Slavimo umetnost vam predstavalja Flower Power žurku koja je ujedno i veliko otvaranje letnje sezone!
 

Kao što znate #Slavimoumetnost je mlada organizacija kojoj je cilj da promoviše sve umetnike. U toj želji poziva svakog ko želi da predstavi svoj talenat i realizuje svoje ideje. Iza sebe imaju niz uspešnih žurki u renomiranim Beogradskim klubovima poput Mladosti Ludosti, Tubea, splava Povetarac i Šlepa. Organizovali su nekoliko izložbi u galeriji Štab, kao i razne radionice, projekcije filmova i slično.

 


Ideja je da se svi studenti umetničkih fakulteta okupe, dodju i druže u umetničkom abijentu. Tema i ideja ove žurke, jeste sve ono što želimo da vam prenesemo u novoj sezoni umetnosti: ljubav, druženje, slobodu duha, lepotu jedinstvenosti i kreativnosti. Oslonjeni na period 60ih, dece cveća, hipi pokreta i boho stila, snage mira i ljubavi, želili bismo da vas inspirišemo da i vi u sklopu ove teme dođete obučeni što slobodnije, šarenije i upotpunite ceo doživljaj!

 Barutana u srcu Kalemegdana, biće izvor dobre energije, šarenila, cveća i nasmejanih lica! Žurka počinje u 23h, ulaz je 300 dinara do 00.30h, a prvih 100 devojaka dobija venac od cveća za kosu! Najbolje obučeni hipici dobiće specijalnu nagradu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :