Slavimo umetnost kreće u drugu sezonu: Duh umetnosti budi se na Šlepu

Datum objave:23.09.2016

Pročitano:4844 puta

Datum održavanja: 30.09.2016

By:Mina Aleksić

Lokacija: Splav Šlep

Velikom studentskom žurkom zakazanom za petak 30. septembar na splavu Šlep, udruženje Slavimo umetnost otpočeće svoju drugu sezonu. Duh umetnosti na Šlepu će probuditi DJ Makinwa svojim setom od rokenrola do dance hitova današnjice. 

 

Slavimo umetnost

 

#Slavimoumetnost je mlada neprofitabilna organizacija koja ima cilj da promoviše sve one umetnike u duši, koji nemaju priliku ili im je jednostavno potrebna pomoć oko realizacije ideja i promovisanja onoga što rade. Ovaj pokret okuplja bivše i sadašnje studente fakulteta primenjenih i dramskih umetnosti, arhitekture, Akademije umetnosti, ali i sve one koji se osećaju kao umetnici.

 

Iza sebe već imaju nekoliko uspešnih žurki i izložbi, a nakon letnje pauze nastaviće sa radom i upravo će na žurci u četvrtak predstaviti svoj dalji program u kome će se za svakoga naći po nešto - žurke, izložbe, radionice, projekcije filmova...

 

Ulaz na #slavimoumetnost žurku je 200 dinara. A Urban Bug i ekipa Slavimo umetnost vam poklanjaju ulaznice za ovaj party. Prvih petoro koji nam pošalju ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće po dve ulaznice. Obavezno u mejlu naznačite da je u pitanju #slavimoumetnost žurka.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :