Škrtice nisu stipse, izdaju vinil za New Moment!

Datum objave:09.10.2018

Pročitano:1870 puta

Datum održavanja: 10.10.2018

Lokacija: Beograd

New Moment i Lampshade Media, izdavači su vinilnog izdanja debi albuma prve srpske rock supergrupe „Škrtice“. Promocija će se održati u galeriji New Moment u sredu 10. oktobra, u 16:30h.

 

Skrtice

Prva srpska rock supergrupa „Škrtice“, koju predvodi Zoran Kostić Cane, objavila je svoj istoimeni debi album „Škrtice“ u decembru 2016. godine. Nakon rekordne prodaje ovog izdanja na CD-u, izdavačka kuća Lampshade Media je udružila snage sa agencijom New Moment, koja je među prvim koizdavačima albuma na vinilnoj ploči iz oblasti marketinga.

Pored legendarnog frontmena Partibrejkersa, ostatak ove supergrupe čine članovi još nekih renomiranih domaćih bendova: Vladimir Kolarić Kole iz Velikog prezira, Boris Mladenović iz Jarbola i Danilo Luković i Boško Mijušković iz Straight Mickey and the Boyza.

Škrtice su u Srbiji, kao i u svim preostalim jugoslovenskim republikama, ostvarile odličnu prodaju svog izdanja na CD-u propraćenu pozitivnim kritikama javnosti. Njihov album prvenac na vinilu od sada će biti dostupan za sve ljubitelje ovog, dobro poznatog zvuka i stila.

Vinilno izdanje ovog albuma se može pronaći u Dallas Music Shopu, Metropolis Music Shopu, Delfi knjižarama, kao i svim bolje opremljenim muzičkim prodavnicama, a na sam dan promocije album će se prodavati u galeriji New Moment, u Hilandarskoj ulici, po promo ceni od 1.500 rsd.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :