SKC Novi Sad predstavlja: Buč Kesidi sa gostima

Datum objave:03.10.2019

Pročitano:1383 puta

Datum održavanja: 30.11.2019

Lokacija: Novi Sad

Trenutno jedan od najpopularnijih mladih bendova na domaćoj sceni dolazi u Novi Sad u sklopu promocije svog novog albuma koji 21. novembra objavljuje izdavačka kuća Kontra.

 

Buc Kesidi

Buč Kesidi je levoruki indi rokenrol elektro disko duo iz Pančeva. Iza sebe ima debi album "Posesivno-ospulsivni hospul" koji prati pet popularnih singlova i video spotova, među kojima su "Jaa (imam plaan)", "Draga?", "Kafe aparat", i dugogodišnji niz koncerata po regionalnim klubovima i festivalima, među kojima su i Main Stage EXIT festivala, Arsenal Fest i Beer Fest.
 
Krajem prošle godine izbacili su radijski hit "Nema ljubavi u klubu", prvi singl sa nadolazećeg drugog albuma, koji obeležava prelazak benda na moderniji i više elektronski zvuk. Singl je doneo veliki odziv kod publike kao i pozitivne kritike na svim regionalnim top listama (Balkanrock, Tegla.rs, Muzika.hr, BeforeAfter, Strategija zvuka...). Naredni singlovi koji su izašli, "Đuskanje ne pomaže" i “TIHO”, dobijaju još bolje kritike i potvrđuju težnju benda ka komercijalnom i umetničkom uspehu u radu na drugom albumu.

Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka 07. oktobra po ceni od 500 din. putem Gigstix prodajne mreže i u CD šopu Mungos.
Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cena će iznositi 700 din.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :