Sixth Sense: Marla Singer gostuje u Osijeku

Datum objave:09.01.2017

Pročitano:3084 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

Lokacija: Outside klub, Osijek (Hrvatska)

Sixth Sense ekipa ovog petka, 13. januara u osiječki klub Outside donosi odličan mračni techno sa odličnim lineupom. U gostima im je DJ i producent iz Barselone Marla Singer, a podrška će mu biti Sixth Sense rezidenti Sub Effect i Da Le.

 

Sixth Sense - Marla Singer

 

Nakon proslavljene vrlo uspešne godine dana na osječkoj elektronskoj sceni i mnogobrojnih gostovanja, ovoga puta Sixth Sense je odlučio da podigne lestvicu i ode korak dalje. U tonu mračnog techno zvuka po prvi puta u Hrvatskoj predstavljaju francuskog DJ-a i producenta sa španskom adresom - Marla Singer, koji je zadnjih godina u nezaustavljivom usponu. Iza njega su izdanja za poznate izdavačke kuće kao što su Planet Rhythm, Nachtstrom Scahllpllaten, Children of Tomorrow te nastup u kultnom berlinskom klubu Tresor.
 

Mladi i talentovani techno producent i DJ koji je odrastao u južnoj Francuskoj pod uticajem umetnika kao što su Audio Injection, Drumcell, Flug, Oscar Mulero, Function... Njegova produkcija bazirana je na mračnom, snažnom i industrijskom zvuku. Muziku je izdavao na etiketama kao sto su Faut Section, Injected Poison, Nachtstrom Schallplatten, Planet Rhythm, Amazone, Illegal Alien Records i mnogim drugim visoko rangiranim svetskim techno izdavačkim kućama.


Njegove trake podržane su od strane velikih imena kao što su: Chris Liebing, Sigha, Oscar Mulero, Laurent Garnier, Perc, Dasha Rush, Henning Baer, Philippe Petit, Milton Bradley, Sleeparchive, Dave Clarke i mnogih drugih vodećih DJ-eva techno kulture.


Žurka počinje u 23h, a ulaz košta 40 kuna. 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :