Sitno brojimo do Go2 Halloween maskenbala: Gde đuskate - Pakao, Limb ili Raj?

Datum objave:25.10.2016

Pročitano:5275 puta

Datum održavanja: 29.10.2016

Spremate li maske? Još manje od nedelju dana je ostalo do Go2 Halloween maskenbala, najveće žurke maskiranih u Srbiji!
Ove godine, Go2 travelling vas poziva na deveti po redu Go2 Halloween maskenbal sa temom Danteove „Božanstvene komedije“, a koji će se održati u jednom od najboljih underground klubova - Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora, 29.10.2016.

 

Go2 Halloween maskenbal - Božanstvena komedija -  Pakao

 


Veličanstveni scenografski prikaz Božanstvene komedije ispratiće tri muzičke celine – tech house/techno, komercijalni house/pop i hip hop/r’n’b, na čak tri stejdža – Pakao, Limb i Raj. U okviru najvećeg, paklenog stejdža u Drugstore-u, nastupiće Uto Karem, italijanski DJ i producent ujedno i glavna zvezda maskenbala, a njemu će se na bini pridružiti ekipa DJ-eva poznata beogradskoj publici- Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Kristijan Molnar, SMT#NG, ZWEIN.

 

Go2 Halloween maskenbal - Božanstvena komedija -  Limb

 

Takođe, u sklopu Pakla, odnosno Drugstore-a, na manjem stejdžu- Limb, muziku će za vas puštati jedan od članova sastava Bad Copy - Bdat Džutim Timbe, a nakon njega Cherry on Top dvojac DJ Ike & Lea Davogić i domaći predstavnici najslušanijeg online radija u region NULA radio- DJ Iron & Rebel B. Reprezentativci anđeoskih zvukova u oviru rajskog stejdža biće Danijel Čehranov, gospođica DEE, Dušan DOOSHAN Topalović i Oysha, DJ koji je ispratio svaku fazu Go2 Halloween maskenbala i ovo će mu biti deveti nastup u okviru žurke.

 

Go2 Halloween maskenbal - Božanstvena komedija -  Raj


Ulaznice po ceni od 1000 dinara možete kupiti u Mikser House-u, svim Evenim i Gigstix prodajnim mestima ili online. Karta na sam dan događaja će biti skuplja tako da naš savet je da obezbedite sebi kartu na vreme.


Nedelju dana vam je ostalo da odlučite “u kom ste krugu”


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :