Barutana klub Beograd

Sitno brojimo do Berlinskog Zida: Oliver Huntemann prvi put pred Beograđanima

Datum objave:27.02.2017

Pročitano:4577 puta

Datum održavanja: 03.03.2017

Lokacija: Magacin Depo

Približavamo se žurci Berlinski Zid na kojoj će u petak 3. marta nastupiti techno veteran Oliver Huntemann uz domaću podršku koju čine Kristina Lalić, Avoid i Mene

 

Oliver Huntemann je jedan od najsikusnijih DJ-eva na svetskoj elektronskoj sceni. DJ-ingom se bavi već 34 godine i ne samo da je svedok već je i aktivni učesnik evolucije techno muzike, miksanja, tehnologije i produkcije. Ovo će mu biti prvi nastup pred beogradskom publikom, a nema sumnje da će svojim specifičnim zvukom oduvati beogradsku publiku. 

 

 

Rame uz rame sa Oliverom to veče staće i Kristina Lalić je jedna od miljenica domaće klupske scene na kojoj je aktivno još od 2009. godine. Kao što smo svojevremeno i pisali o njoj, Kristina je žena koja tajnu zna jer nepogrešivo ume da pogodi ukus klupske publike koja se uvek raduje njenim energičnim nasutpima. Osim zavidnog DJ umeća, Kristina je i producent, a njena izdanja našla su se na etiketama Naked Lunch, Gain Records, Start Records. 

 

 

Iza pseudonima Avoid stoji naš proslavljeni DJ i producent Vladimir Aćić, koji je prošle godine odlučio da promeni svoj pseudonim i pronašao novi zvuk u okviru koga će nastaviti da istražuje i pomera granice svoje kreativnosti. Ako ste propustili naš intervju sa Vladimirom obavezno ga pročitajte i obavezno ga poslušajte na Berlinskom zidu jer nemamo priliku često da ga čujemo u Beogradu. 

 

 

Mene je DJ i producent čiji je stil mešavina minimala, tech housea i techna. Konstatno se trudi da unapred kvalitet svoje muzike, a rezultat je jedinstveni muzički stil koji je podržao veliki broj značajnih izvođača i etiketa. 

 

 

Karte za Berlinski Zid možete naći na prodajnim mestima Eventima i DD Tickets po ceni od 1100 dinara, dok će na ulazu u klub da na dan žurke cena karata biti skuplja. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :