Širimo ekipu! Hoćeš da pišeš za Urban Bug?

Datum objave:03.05.2017

Pročitano:7735 puta

Pažnja, pažnja, širimo ekipu! Ako si od onih koji vole da su u centru zbivanja, ako vešto barataš rečima, jedna si od onih osoba kojoj znatiželja ne da mira i uvek imaš jedno pitanje više – onda si baš ti osoba koju tražimo.

Tražimo saradnike koji će pisati o muzici, kulturi, modi, sportu, tehnologiji, putovanjima… Imaćeš punu slobodu da pišeš o onome što te zanima, na način na koji ti misliš da je najbolji i najzanimljiviji.

 

Novinari

Od svog osnivanja 2004. godine pa do danas Urban Bug je bio i ostao vodič kroz alternativnu kulturu – ortak koji je tu da podrži talente i kreativce uvek spremne za akciju. Sve ove godine pokreću nas entuzijazam i strast prema stvarima koje volimo i naučili smo da je to ključ koji otvara mnogo vrata. Želimo da neka od tih vrata sada otvorimo i tebi. Uz nas ćeš naučiti kako da pasionirano pišeš o stvarima koje voliš, kako da odeš korak dalje i čitaocima pružiš zanimljivu informaciju zbog koje će tvoj tekst vredeti više.

Ako želiš da budeš deo našeg tima javi nam se na mejl redakcija@urbanbug.net kako bismo ti dali više informacija o uslovima rada i plaćanju. Usput nam napiši par rečenica o sebi, reci nam o čemu želiš da pišeš i šta te pokreće. Ukoliko imaš neki objavljeni tekst pošalji nam PDF ili link kako bismo ga pročitali. Neka subject mejla glasi: Ime i Prezime – prijava za Urban Bug saradnika.

Jedva čekamo da te upoznamo. :) 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :