Silicone Soul: Barutana je u top 3 party lokacije na svetu!

Datum objave:03.06.2016

Pročitano:5785 puta

Datum održavanja: 04.06.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

Njihov nastup u Barutani je već postao tradicija, za koju kažu da je jedna od tri najbolja mesta za puštanje muzike - na svetu. Škotski sastav Silicone Soul stiže u Beograd ove subote 4. juna, kada će nastupiti na kultnom mestu za open air žurke u prestonici.

 

Silicone Soul

 

U intervjuu koji su dali za portal sugasuga.rs, na pitanje da li vole da nastupaju u Barutani, u koju iz godine u godinu tradicionalno dolaze, momci iz dua Silicone Soul odgovorili su: “To je zaista jedinstveno mesto za žurke. Možemo reći da je među prva tri mesta na svetu za puštanje muzike.”


Momci su u intervjuu najavili nekoliko iznenađenja na beogradskom nastupu zakazanom za ovu subotu: “Svakom nastupu u Barutani se radujemo, to je sjajan početak leta pa uvek spremimo nekoliko iznenađenja kada je reč o nastupu. "Puštaćemo neke stvari iz Darkroom Dubs linije takođe.” Na pitanje da li imaju prijatelje među našim di-džejevima nisu krili pohvale za Fakira, koji će zajedno sa njima nastupiti u subotu: “Imamo nekoliko prijatelja di-džejeva iz Beograda, ali po našem mišljenju Fakir možda pušta najbolju muziku, njegovi warm-up setovi su uvek fenomenalni.”


Podsećamo - Silicone Soul će u subotu 4. juna nastupiti u Barutani uz Fakira i DBDZ, a ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 600 dinara za regularnu, tj. 1.000 dinara za VIP kartu. Silicone Soul su za dve decenije rada objavili po četiri studijska i kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću „Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste i upisali nekoliko najvećih nagrada u elektronskoj muzici.

 

Ceo intervju pročitajte na sajtu sugasuga.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :