SIGGY SE VRATIO!

Datum objave:29.04.2019

Pročitano:2202 puta

Lokacija: Beograd

Petnaest godina nakon svog debi albuma „Ipak se obrće“, beogradski reper Ognjen Kostić Struka novim albumom objavljuje svoj povratak na muzičku scenu.

 

Struka


U okviru nezavisne izdavačke kuće Aristokrat Muzik koja sve više okupira pažnju fanova svojim izdanjima, dvadesetog aprila, Struka je objavio svoj novi projekat simbolično nazvan „Opet se obrće“.


Nakon singla ‘’Poslednji don’’ na kojem deli mikrofon sa zvezdom u usponu Grzijem i hita ‘’Moja mala sve razume’’ urađenog u saradnji sa još tri izvođača ovog lejbla, Struka se opredeljuje da svoje prvo veliko izdanje nakon albuma ‘Totalna kontrola’ (2015) objavi pod etiketom beogradskog Aristokrata.

Ideja iza ovog albuma je da oživi klasičan hip hop u muzičkoj eri u kojoj je takav zvuk gotovo zaboravljen.  Koristeći vrlo prepoznatljiv stil i liričku oštrinu koja ga je učinila jednim od najvoljenijih repera prve polovine dvehiljaditih, Struka kroz novo izdanje nudi pet novih pesama. 

 

Suprotno očekivanim saradnjama sa hiphop pionirima ili zaokretu ka komercijalnijem zvuku, Struka ostaje dosledan svom stilu, dok uspeva da donese nov i moderan zvuk na pomalo uspavanu hip hop scenu u Srbiji.


Za svih pet pesama na „Opet se obrće“, Struka bira nova imena srpske hip hop i rnb scene kao što su Mixa, Grzi i Ivan Beloševac.
Za muziku su bili zaduženi Marvel, Bone n skin, VSKV i Elijah.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :