SICK INDIVIDUALS: Holanske di-džej zvezde dolaze da otvore drugo poglavlje The Book Of 2015!

Datum objave:13.03.2015

Pročitano:4205 puta

Datum održavanja: 20.03.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Ostalo je još samo nedelju dana do epskog događaja koji se sprema u Mikser House-u. Sick Individuals, holanske di-džej zvezde, dolaze da otvore drugo poglavlje “The Book Of 2015”, pod nazivom “We Are From The Future”. Belgrade Banging i Jägermeister nas 20. marta uvode u budućnost, a najavili su i prvog domaćeg izvođača, a to je talentovani Erick Kasell.

 

SICK INDIVIDUALS: Holanske di-džej zvezde dolaze da otvore drugo poglavlje The Book Of 2015! | Mikser House | Beograd

Izuzetan domaći di-džej, koji je već dobro poznat domaćoj publici, je do sada sa svojim mashup-ovima privukao paznju velikih imena kao sto su : Afrojack, Deniz Koyu, Thomas Gold, Max Vangeli, Sunnery James i Ryan Marciano i mnogih drugih koji su u svojim live set-ovima i radio show-ovima istakli njegov talenat. Kada je pitanje o idolu, tu se Erick Kasell ne dvoumi: veliko ime EDM scene Axwell, član velikog tria bivše Swedish House Mafie, koji je na njega ostavio veliki uticaj. Erick je pokazao izuzetan talenat kao di-džej. Protekle dve godine svakodnevno radi u studiju, gde istrazuje novi zvuk i stvara svoj zvuk koji ce biti autetntican Uskoro se ocekuje jedno tech house i progressive house izdanje od ovog mladog producenta u usponu.

 

SICK INDIVIDUALS: Holanske di-džej zvezde dolaze da otvore drugo poglavlje The Book Of 2015! | Mikser House | Beograd

Belgrade Banging je postao poznat po događajima elektronske muzike koji imaju kulturno-umetničku notu i koji su znatno doprineli razvoju turizma u Savamali. Veliki broj mladih se okupio oko ovog party brenda koji konstanto propagira i širi pozitivne emocije, prijateljstvo i ljubav. Ove nedelje izašao je i zvaničan Aftermovie prethodnog događaja održanog 21. februara, kada su nastupili Jewelz & Sparks, StadiumX i The Beatshakers. Kako je izgledao ovaj spektakl, možete pogledati na videu.

Pored zvezda elektronske dens muzike (EDM), Sick Individuals i sjajne domaće podrške od strane Erick Kasell-a, na ovom sjajnom događaju nastupiće još jedan domaći di-džej duo čije ime ćemo vam otkriti sledeće nedelje.

Još samo ovog vikenda, 14. i 15. marta, karte možete nabaviti po promotivnoj ceni od 900 dinara. Obezbedite svoje mesto na ovom spektaklu jednim pozivom na broj 065/Banging odnosno 065/2264464 i preuzmite karte u Mikser House-u.

Više informacija na www.belgradebanging.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :