Shoomadisco, Petrovitz Yugoslavija i GoranCHE: Najkvalitetnije iz Šumadije

Datum objave:08.07.2016

Pročitano:4430 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Evo ovako stoje stvari, ekipa koja je godinama unazad zadužena za šumadijski, klabing u sastavu Shoomadisco, Petrovitz Yugoslavija i GoranCHE večeras od 21.20 nastupa na Urban Bug Stageu. Donose tonu muzike, nove, stare, mnooogo stare - ali kvalitetne. Da mi više ne bismo pričali, reč uzimaju Petrovitz Yugoslavija i GoranCHE. 

 

Shoomadisco, Petrovitz Yugoslavija i GoranCHE

 

Koliki je izazov raditi B2B2B setove i zašto je poseban osećaj raditi set baš sa ovom ekipom?

GoranCHE: B2B2B ne ostavlja mnogo prostora za pravljenje priče - odmah u glavu. Imamo "malo" iskustva i znamo se pooodavno.
Petrovitz Yugoslavija: Goranche Kici su jedni od predstavnika stare garde kragujevačkog klabinga i rad sa njima je više zadovoljstvo nego izazov, jer se jako dobro poznajemo, a to je možda i najbitnije u ovakvom setu.

Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?


GoranCHE: Nastupao sam prošle godine na Urban Bug Stageu, dosta ran termin, ali ljudi koji poznaju kvalitetnu muziku su se već muvali tu.
Petrovitz Yugoslavija: Urban Bug stage ima neku posebnu draž i big respect za sve što je Urban Bag uradio u promovisanju klabinga i za ekipu koja to sve pegla. Prošle godine sam prvi put nastupao i radio triple back set, a pored mene su bili Wise D & Kobe i osećaj je bio fantastičan. Posle Dance Arene, moje drugo omiljeno mesto na Exitu.

Kakav set spremate za ovaj Exit, šta publika može da očekuje?


GoranCHE: Set ne spremam, spremio sam finu muziku. Kombinacija novo, staro i mnooogo staro, ali uglavnom manje poznato i jako dobro. Kod mene je uvek sve moguće sem drum’n’bass i trancea.
Petrovitz Yugoslavija: You will hear the music with the ability to transport the listener to another state of being. The sound is characterised by its uplifting poetic nature, however it has an edge and attitude that makes it stand strong. It resonates with great power and infiltrates the soul with great positivity, all whilst feeding the imagination and expanding the mind.

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :