Shaun Reeves u klubu Tunnel 31. marta

Datum objave:24.03.2017

Pročitano:2552 puta

Datum održavanja: 31.03.2017

Lokacija: Klub Tunnel

Shaun Reeves je globalno poznat DJ, producent, vlasnik lejbla i jedan od osnivača “grupe” Visionquest. Odrastajući u Mičigenu, rastao je uz haus i tehno zvuke obližnjeg Detroita u koji se i sam preselio tokom kasnijih tinejdžerskih godina. Zanimajući se za klabing ubrzo je odlučio da sam započne organizaciju događaja.

 

Shaun Reeves u Tunnelu

Nakon što je postao deo detroitske scene, Shaun je potpao pod uticaj minimalnijeg zvuka od strane DJ-eva/artista kao što su Daniel Bell. Magda, a poseban podstrek na njega imao je Zip i čuveni lejbl Perlon. Potraga za novom inspiracijom odvela ga put Berlina u kojem je proveo narednih 10 godina. Za to vreme svojim karakterističnim stilom DJ-inga, pridobio je veoma mnogo fanova na podijumima za ples nekih od najuticajnijih underground klubova kao što su Panorama Bar, Fabric, DC10, Robert Johnson i mnogih drugih.

Pored svoje DJ karijere, Shaun je održao konstantan nivo muzičke produkcije i izdavanja numera na lejblovima kao što su Wolf + Lamb, Raum...Musik, Catwash, No. 19 Music i sopstvenom Visionquestu. Kao remikser komponovao je muziku za Visionquest, Davida Lyncha, Tracy Thorn, dOP, Dinky (za izdanje na lejblu Svena Vatha, Cocoon).

 

 

Shaunovu miksturu američkog hausa, dubokih, cutting edge aspekata post-minimal techna imaćete priliku da čujete 31. marta u klubu Tunnel u Novom Sadu, uz local support by Kyuzovic & Otto von Disko.

 


Više informacija preko Facebook event.


 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :