Barutana klub Beograd

Sharky, Shon i Mark Myself u subotu ujutru u KPTM-u

Datum objave:08.09.2016

Pročitano:3706 puta

Datum održavanja: 10.09.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

I ove subote u KPTM-u se gruva jako, rano uz široke osmehe i dobar vajb. Uz legendu gradskih klubova DJ Sharkya za miks pultom rulaće i mlade nade klabinga Shon i Mark Myself koji će uneti svežu energiju i upotpuniti atmosferu ovog kluba.

 

Party @ 4

 

Nebojša Đurić aka Shon je di-džej iz Beograda, osnivač nekoliko projekata i na sceni je od 2010. godine, sa rezidenturama po najuglednijim klubovima u Beogradu i Novom Sad. Iako je imao nastupe po raznim festivalima u regionu, najdraži su mu KSF i EXIT. Predstavlja se kroz setove različitih žanrova kao što su techno, minimal, tech house i deep house. Energija i emocija koju razmenjuje sa publikom tokom setova ga posebno izdvajaju, i čine da setovi budu raskošniji. Trenutno radi na novom projektu (Profond) kao i na produkciji, sa svojim kolegama sa kojima je i osnovao Sweet Tea. 

 

Marko Nikolić aka Mark Myself deo je "iFACE Agency" organizacije. Delio je pult sa većinom velikana domaće scene, ali i sa veoma poznatim evropskim i svetskim izvođačima, kao što su Ramon Tapia, Alex Niggemann, Metodi Hristov, Hernan Cattaneo, Adam Freeland, Dj Tarkan, Federico Epis, POLI, DJ Omar, Dubsupliers, Mladen Tomić... Njegovi miksevi slušali su se na mnogobrojnim svetskim radio stanicama (Friskyradio, Pure.fm, Danceradio.gr, InsomniaFM ,Eilo.org...) Izdavao je za veliki broj lejblova uz podršku od svetskih imena iz muzičke industrije kao što su  Hernan Cattaneo, Sean McClellan, Chris Fortier , Sasha Le Monnier, Matteo Monero,Flash Brothers, Markus Schulz, Suzy Solar, Gai Barone, Loquai, Simone Vitullo, Da Lukas, Muzeek, Nima Gorji, Alexi Delano, Toby Montana, Anthony Nero, S.K.A.M., Adam Keni, Alex Minds, Samuel Dan, Ian Pooley, Steve_K, Tim Benjamin, Dave Carden, Several Spirits... i ta izdanja možete naći na Beatportu i Jungle download. Trenutno se posvećuje drugačijem zvuku i produkciji pod pseudonimom Mark Myself, kao i novom projektu “Profond”, a njegovi setovi su prepoznatljivi po dinamičnom zvuku koji uvek ostavi utisak.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :