Barutana klub Beograd

"Share The Emotion", žurka 8. decembra u klubu Share

Datum objave:06.12.2017

Pročitano:2161 puta

Datum održavanja: 08.12.2017

Lokacija: Beograd

U samom centru grada novi klub Share ( Čumićeva 3) , 8. decembra započinje serijal žurki "Share The Emotion", gde ćete moći da čujete najkvalitetniji zvuk i doživite nezaboravan provod uz neke od naših najboljih dj-eva.

Ovog petka Klub Share vam dovodi Mene-a, Tijanu Kabić, Neutron-a, i Igora Orlovčića.
Takođe , celokupan događaj će biti emitovan uživo i moći će da se gleda na socijalnim mrežama.

 Producent i DJ sa bazom u Beogradu, Mene je jedan od pokretača novog talasa klupskog zvuka u Srbiji. Dosegao je dubine uticajnih etiketa svojom mešavinom hausa, hip hopa i džeza. Meneova muzika je odzvanjala zidinama Exitove Dance Arene i Lovefest FIre bine, kao i na njegovim zapaženim nastupima po Evropi.

Tijana Kabić, kada je postala rezident DJ somborkse organizacije Touch Radio krajem 2010, vojvođanska clubbing  scena dobija novo muzičko ime traženo u celoj Srbiji, a i šire! Njeni nastupi su praćeni neverovatnom energijom i harizmom koju poseduje. To se oseti i u muzici koju pušta, kao i u komunikaciji sa publikom. Njen stil je deep, tech, minimal, groovy, jakih bas linija i ženske melodike.

Neutron, vlasnik etikete i diplomirani inženjer zvuka, producent i DJ, Bojan Usulin iz Beograda već je skoro 10 godina aktivni igrač na underground klupskoj sceni! Osnivač je i vlasnik etikete WAXX TRAX, koja uskoro puni 4 godine, a za sebe kaže da podjednako voli house i techno, što se u njegovom stilu miksanja i produkcije vrlo jasno čue.

Igor Orlovčić je DJ iz Beograda poznat po jakom i tvrdom zvuku, njegovi alteri se pamte dugo vremena. Vrteo je po svim beogradskim klubovima u svojoj karijeri. Dragi prijatelj kluba koji će zatvoriti ovaj specijalni event u sigurno pozitivnom duhu.

Sve ostale informacije možete naći na Facebook stranici kluba Share.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :