Sharam i Jeremy Olander oduševili publiku, sledi Serbia Wonderland!

Datum objave:07.06.2015

Pročitano:3896 puta

Lokacija: Kalemegdan, Beograd

Preko 10000 ljudi posetilo Kalemegdan Summer Festival, Sharam i Jeremy Olander oduševili publiku, pripreme vec počinju za dugo očekivani Serbia Wonderland. Sjajna atmosfera proširila se sinoć na Beogradskj tvrdjavi, mestu održavanja prvog Kalemegdan summer festivala uz podršku Heinekena. Do ranih jutarnjih časova, posetioci festivala đuskali su uz fenomenalne nastupe kako stranih, tako i domaćih DJ zvezda.

 

Sharam i Jeremy Olander oduševili publiku, sledi Serbia Wonderland! | Kalemegdan Summer Festival


Happy Life zurka započela je nastupom odličnog John Belk-a. Za DJ pult zatim je stao Tumalon, poznatiji kao Me-High-Low koji je atmosferu doveo do usijanja, i na pravi način zagrejao Kalis.


Nakon domaće podrške usledili su i glavni headlineri! Cuveni DJ iz popularnog sastava Deep Dish, majstor elektronskog zvuka predstavio se sjajnim setom našoj publici. Zatim je usledio legendarni Švedski DJ Jeremy Olander,koji je fenomenalnim bitovima držao publiku nasmejanu do ranih jutarnji časova.

 

"Hvala publici na neverovatnoj energiji koju je sinoć pokazala i zahvaljujući kojoj je predivan početak Kalemegdan Summer Festivala započet. želja da Beograd dobije svoj veliki festival i postane simbol vrhunskog provoda se ostvarije." kažu iz Jungle Tribea.

 

Sledeći dogadjaj koji nas ocekuje 2,3 jula je drugi po redu Open Air Serbia Wonderland na kome ce te imati priliku da čujete najvećeg superstara današnjice, DJ i producenta iz Berlina, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga Paul Van Dyk! Pored njega dolaze nam Dennic,zvezda Armada musica, Orjen Nilsen, Marlo,Code Black.
Karte u predprodaji na blagajnama eventima i prostorijama Jungle Tribea, po ceni od 2300RSD za oba dana i pojedinačne ulaznice 1800 i 1500 RSD.

 

Pogledajte galeriju

 


www.kalemegdansummerfestival.com/sr


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :