Barutana klub Beograd

SHANE GOBI / Alchemy Rec, UK, 30. Maj, Zvezdara

Datum objave:04.05.2009

Pročitano:4053 puta

By:Jovana Jankovic

30. Maj | 23h | Zvezdara, Stadioni INGE
SHANE GOBI
Alchemy Records | UK, London

Chaotic Beats sa ponosom predstavlja jednog od najeminentnijih DJ-eva današnjice. Osnivač i menadžer Alchemy Records-a, čovek koji stoji iza kompilacija kao što su Electrum, Wild Life, Interphase, Solar Agent i Luna Agent, redovan učesnik najvećih svetskih festivala i jedna od njihovih najsvetlijih tačaka - SHANE GOBI.
Posle Engleske, Južne Afrike, Izraela, Brazila, Portugala, Japana i mnogih drugih destinacija širom sveta Shane će po prvi put nastupiti i u Srbiji.Ako ne pripadate srećnicima koji su ga već slušali ovo je jedinstvena prilika da se i sami uverite u fenomenalnu tehniku i prefinjeni muzički ukus ovog DJ-a autentične pojave.:: SHANE GOBI BIO ::

Poreklom iz Južne Afrike, ali trenutno stacioniran u Londonu, Shane je osnivač i menadžer Alchemy Records izdavačke kuće koja predstavlja izvođače poput Rinkadink-a, Broken Toy-a, Dark Soho-a, Miraculix-a itd.
U proteklih desetak godina, Shane se smatra jednim od vodećih dj-eva na sceni sa neprestanim gostovanjima na najboljim i najvećim trance festivalima na svetu kao što su Universo Paralello, Sonica, Glade, Ozora, Boom i mnogi drugi. Njegova izvanredna tehnika miksovanja i prefinjeni izbor muzike su ga ustoličili kao najboljeg za jutarnje setove i zbog toga ga mnogi ljudi zovu Solar Agent.
Krajem 2003, Shane je na Isratrance forumu proglašen najboljim dj-em te godine. Kao dj i producent, sarađivao je sa prijateljima iz svoje izdavačke kuće - sa Dark Sohom na Groundzero projektu i sa Rinkadinkom kao Whiplash. Pod imenom ova 2 projekta, Shane je izdao 6 numera za razne izdavačke kuće: Alchemy, Ambivalent i Nano Records.


SUPPORT:
BLU3ARMY / STS MUSIC/WICKED FOREST
DaPEACE / CHAOTIC BEATS
MILOŠ / CHAOTIC BEATS
MOZZA/ CHAOTIC BEATS/WICKED FORESTFluo Decoration by Chaotic Beats & Wicked Forest
Info line: 0638592455; 0645822434

POŠALJITE SMS SA IMENOM I PREZIMENOM NA NAŠ INFO LINE TELEFON:
0638592455 I BIĆETE NA SPISKU ZA PROMOTIVNU CENU KARTE OD 550RSD

!

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :